Tiingelinn – Linn Andersson

Kalas och landet

Hej finisar!

Hoppas allt är bra med er!

Idag åkte jag och Gabbe ut till Furunäs idag igen! Enda vi gör känns det som, haha! Så underbart där, hans föräldrar blir väl trötta på oss som dyker upp dag in och dag ut! Vi tänkte faktiskt åka dit imorgon igen, haha! Funderar på om man kan ta med något att bjuda på. Fruktfat kanske, hehe!

Är så skönt att vara där istället för inne i stan! Är så himla varmt och där ute vid sjön så fläktar det. Idag åkte Gabbe och hans bror ut med en båt men jag stannade kvar på land. Funderar på om vi ska åka till badet i Frövi imorgon kanske, eller ha picknick om inte annat. i får se helt enkelt men landet blir det, inte stan!

Idag har jag varit så otroligt trött med, sov middag inne i stugan på soffan en stund. Dock klagar jag inte på värmen. Är höggravid och det känns som att 20 grader hade varit skönt istället för 30 MEN så glad att kunna gå i klänningar, kjolar, bikini osv istället för massor med tråkiga gravidkläder! Så tacksam för vädret.

Vid 4 eller snarare halv 5 för vi blev sena var på på kalas hos en av mina absolut närmsta vänner Moa! Hon fyller egentligen år imorgon men hade kalas idag! Corona anpassat! Ute i en park och alla satt på picknick filtar varje liten familj för sig! Så smart!  Vi hade köpt en sockervaddsmaskin till henne. Moa har pratat så mycket om det så tror verkligen det blev en bra present, hehe. Åh hon är en sådan tjej jag skulle vilja köpa ett hus åt! Alltså den mest genuina fina människa som ALLTID ställer upp för mig och Tindra och alltid har gjort. Känner ofta att jag skulle vilja göra så mycket mer för henne. Underbar tjej!

Nu ikväll har jag marinerat kyckling och gjort egen klyftpotatis som jag och Gabbe har ätit! Sedan har jag tagit ett bad mot mina värkar och en kopp hallonbladste!

Har även beställt en pilatesboll och någon nattljusolja som ska kunna hjälpa inför förlossning, haha!

 

Tusen tusen tusen tack för alla fina kommentarer till förra inlägget! Ni är tusan BÄST!

 

 

Älskar mitt halsband med mina älsklingars bokstäver! G, T och J! Men det hänger fel hela tiden typ, haha.Fruktfat nummer ett ( åt hela själv) Får så mycket frågor om jag verkligen äter frukten på fruktfaten och JA! Är ju därför jag gör dem! Gör fruktfat nästan varje dag men lägger dock inte upp alla haha! Är det någon gång jag inte orkar allt så sparar jag och gör juice av till frukost! Fruktskål nummer 2 ( åt hela själv) 

Dessa kläder är de skönaste som finns! Köpte de på nelly! Så så så stretchiga och så sköna! Tipset fick jag från Olivia Arven som precis fått sin lilla bebis men hade detta som gravid!

 

Puss och kram !

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats