Linn Andersson

Tiingelinn – Linn Andersson

Starta förlossningen med denna dryck

Hej finisar!

 

Hoppas allt är bra med er!

Har fått massor av tips från flera av mina följare som sagt att deras förlossningar dragit igång efter att ha druckit denna lilla mirakel kur! Börjar bli desperat så nu ikväll testar jag!

 

Recept : 

2 citroner

1,5 liter vatten

2 msk lönnsirap eller flytande honung

2 msk riven ingefära

2 tsk cayennepeppar

 

Man ska då dricka halva på kvällen och sedan om inget hänt på natten resten på morgonen! Dock med typ 2 min mellanrum. Kroppen tar bara upp 2 dl ar 20:e minut så ta typ ett glas var 2:e minut och nar du tagit 4 glas är du klar och sparar resten till morgondagen!

Hoppas på resultat under natten!

 

Någon som testat? Hör av er om det funkat! Flera har nämligen fött inom ett dygn efter denna!

Tips är att äta sockervadd till den, är riktigt starkt

 

Puss och kram

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Linn Andersson

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Linda

  När jag väntade mitt andra barn var jag heltidssjukskriven från v.18 pga rädsla för tidig förlossning. Fick starka sammandragningar redan då och storasyster är född i v.33.

  I vilket fall, du som vill få igång förlossning, ha sex! Jag och min man fick sexförbud just för att sperma och orgasmer kan reta upp livmodern till en förlossningsstart. Så kör på, om du orkar och har lust! 🥳

 2. J 🧚‍♀️

  Den där har jag druckit hela graviditeten (är i vecka 37 nu) då den är immunboostande. Den och handtvätt har gjort att jag inte blivit förkyld alls under vintern som var, så att den skulle starta en förlossning har jag svårt att tro. Sen är det nog tyvärr svårt att styra naturens gång. Vi får ha tålamod 🙂

 3. Amanda

  Hoppas det hjälper för dig 💕 enda som hände mig när jag provade den var att jag fick en sinnessjuk halsbränna 🙁 önskar dig lycka till

stats