Tiingelinn – Linn Andersson

Hemmagjord sängmobil till Tindra

Hej finisar!

Ni kanske minns att jag för ca 2 månader sedan gjorde en sängmobil till Juvelias rum. Blev så himla fint och som med vägg- dekoren så ville Tindra såklart ha likadan till sig!

Så jag knåpade ihop en till mellan värkar och sammandragningar här hemma som ändå aldrig leder till någon bebis. Verkar som hon ska bo i magen föralltid.

Älskar att pyssla så får greja med sådant i väntans tid och med en Tindra som är hos sin pappa hele veckan. Mitt material haha! Var billigare att köpa en kristallkrona från rusta på halva priset med massor av kristaller än kristallpärlor på panduro, hehe. Blommor har jag med köpt massor på rusta och Ikea. Hur fint? Ser lite sne ut på bilden, vet inte varför men den är inte alls det i verkligheten. 

Får alltid frågor om Tindras magiska säng! Kom till den HÄR

En bild Therese tog på oss i Wadköping. Min lilla skatt! Klänningarna är från Newbie men slutsålda.

 

Puss och kram !

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Eva

    Men åhhh va fint-du är superduktig Linn-gillar din inredning. Hoppas att bebisen snart kommer-lycka till när de är dags ❤️❤️

  2. Sandra

    Woow, såå fint! Vad duktig du är 🙂
    Håller med Maria, jag hade gärna beställt av dig när jag får barn. Du skulle passa att jobba som inredare också 🙂

  3. Linda

    Tänk att när Tindra kommer nästa gång, ä hon storasyster o ni ä hemma från BB?? tror jag iallafall ? själv ha jag haft lätta förlossningar 2st .. tagit 1 1/2-2tim från första känning till de varit ute… men då ha man värkar som aldrig klingar av.?
    du kämpar på så himla bra bra! Lycka till när de ä dags…tro hon ä ute innan helgen…senast lör..kramkram❤

  4. Maria

    Rummet är så fint 🙂 Ser ut som att komma in i en sagovärld 😀 Du är så duktig 🙂 hade gärna beställt liknande om vi får barn 🙂

stats