Tiingelinn – Linn Andersson

38+4 och ingen bebis på G

Hej finisar!

Ingen är nog så less som mig på att vara gravid nu! Om jag kunde få må bra vore det en sak, klart man vill få ut sin bebis och gosa men har ju inte passerat bf än så hade ju känts okej om det inte var för alla hemska förvärrar och kräkningar VARJE NATT!

Jag försöker tänka positivt hela tiden! I veckan har jag  planterat  nya palettblad, tog stickningar på mina största, köpte ananas, gjorde ananas juice och hällde i mig och massa annat men tror ni något hände? NÄ!

På kvällarna får jag helt sjuka värkar och samandragningar som aldrig ville ta slut! Burkar försöka bada, har testat med tens men inget hjälper! Åker in och ut på förlossningen! Blir galen!

 

Jag testar just nu massor av Gravid yoga hemma för att få bebisen att sjunka ner mer. Känns som hon pekar uppåt med rumpan högt upp vid sammandragningarna istället för att sjunka neråt.Däremot ligger hin fixerad och har gjort länge!

Igår inne på förlossningen valde barnmorskan att ta in en läkare för ett ultraljud just för att hon tyckte magen såg så himla sjuk ut ( hon uttryckte sig inte så utan snällt) men alltså den gör verkligen det! Den blir så stenhård på ena sidan och tom på andra. Har ju visat er på bild men liv är det ännu sjukare! Man kan se utanpå kläderna till och med!

 

Gör allt för att tänka positivt i alla fall.

 

Saker jag har gjort i veckan är:

Städat bilen
Gjort en sängmobil till Tindra
Planterat massor av växter
Fixat ett mini-växthus på ballkongen med örter
Städat
Tvättat , tvättkorgen är TOM!
Diskar
Burit ner vinterjackor och mössor till förrådet.
Köpt klarnings medel till poolen

Får mycket gjort i alla fall!

 

Juste köpte en snawball melon och en ny melon jag aldrig testat som hette limelon! Tycker snawball är helt klart godast den smakar typ sockervadd men den andra var med god! Den smakar typ surt, fast gott liksom.

Kortare naglar nu inför bebis ankomst! Gör cirkulerande rörelser på min boll. 

Köpte 4 ananas och gjorde juice av! Brände ingeting på tungan och var riktigt gott. ’Mums!

Juste en konstig grej! Jag har hört att om man äter något 12 gånger lär man sig tycka om det! Jag verkligen avskyr Te och har alltid gjort MEN har börjat tycka hallonblads tet jag dricker nu 2 gånger om dagen är riktigt gott! Så sjukt! Har i lite kanel i det med. Frossar i mig frukt! Enda jag är sugen på! 2 av mina nyaste tillskott! Dessa ska jag stamma upp är tanken. Här har vi en annan sort, en grön goding Min största! 

Köpte på Ica maxi i Örebro för er som undrar.

 

Puss och kram på er

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Elin Ahlgren

  Jag är nyfiken på hur du gör med ditt hallonbladste, har du löven ”fritt” i koppen eller silar du med något? Jag dricker också någon gång om dagen men det känns som att jag gör fel haha!

  1. Linn Andersson

   Jag har de fritt i hoppen i 10 min och sedan silar av när jag dricker 👌 vattnet ska inte vara kokande

 2. Lisa

  Kanske har missuppfattat, men gör du bara cirkulerande rörelser på pilatesbollen?
  Prova studsa på den istället en bra stund, då ska det hjälpa till att hon åker mer neråt!
  All lycka till dig! 🙂

 3. Amanda

  Hej Linn!
  Testa ligg på en spikmatta i ca 15-20 min. Fick det rekommenderat av en kompis syster. Båda hennes förlossningar hade startat några timmar senare. Var tvungen att testa också. Låg på spikmattan runt 23:00 och 02:35 gick vattnet och värkarna kom strax efter! Värt att testa iallafall! Hoppas det startar snart så du får träffa bebis. Kram och lycka till när det är dags🥰

 4. Josephine

  Hallonbladste kan framkalla starka sammandragningar, så du kanske ska testa att sluta med det någon dag och se om det blir bättre? Jag fick sluta med det när jag väntade min tvåa i vecka 38 eller 39 för jag fick så sjuka sammandragningar 🙁

 5. Malin

  Min mage såg också ut som din, vet inte om det är pga att jag har hjärtformad livmoder och bebisen kanske mest får plats på ena sidan? Sammandragningar är skitjobbigt. Haft massa under alla 3 graviditeter. 3:e barnet började det redan vecka 13 😫 Kämpa på, snart är det dags för dig! Lycka till!

 6. Madeleine

  Jag gick över bf 9 dagar.. jag vet exakt hur du känner den eviga väntan och att man testar allt ihopp om att det ska starta! För mig fungerande inget av hemma knepen och gjorde även 2 hinnsvepningar. Min son kom när jag började vila och ta det lugnt och när han var redo! 💙 Försök istället vila på dagarna när du har såna hemska nätter, så du har ork till förlossningen! 🤗

stats