Tiingelinn – Linn Andersson

Snart snart snart

Hej finisar!

Åh kan inte förstå att det här är Tindra! Kan ännu mindre förstå hur liten hon var och att hon fyller 3 år om några månader! Tiden går så fort så jag får panik, haha!

Sitter och tittar på gamla bebisbilder och bara längtar efter lillasyster!

Vad tror ni hon kommer ha för födsel vikt och längd? Garanterat en lite större tjej än Tindra som är född 37+3 och nu är jag redan i 38+6! Så bebis kommer ju garanterat bli född i vecka 39+0 eller senare. Så spännande!!

Undrar så hur hon kommer se ut! Om hon blir lik sin storasyster, hur hon kommer vara, allt!

Här kommer massor med bebis-bilder på Tindra! Tänk att hon är ett barn nu. Helt galet!

Puss och kram på er !

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Sofie

    Stort grattis till lilla Juvelia? så lik Gabbe hon är. Hoppas allt gick bra?? In i bebisbubblan nu?

  2. Alice

    Grattis till dottern, äntligen är hon ute! Tycker hon var lik sin far på bilderna ni bjudit på! Stort grattis igen! Äntligen slipper du vara gravid, det har varit tufft på slutet för dig! Njut av din familj nu! Kram

  3. Marre

    Mina döttrar (3 år och 1 månad) är jättelika som bebisar. I vissa vinklar och miner nästan identiska. Sen har de lite olikheter då bebis är något mörkare i håret än storasyster och föddes med mer hår. Lillasyster är än så länge lugnare i humöret. De vägde 2945 g (v40+3) och 3180 g (v.40+4) så jag verkar få ganska små bebisar ??

  4. Nathalie

    Tror hon blir lik pappa första tiden, nästan alltid så med döttrar, om inte du har väldigt starka gener förstås … gissar 3566 g och längd 49 cm ?? datum 10e juli (vilda gissningar)….

  5. Nathalie

    Tror hon blir lik pappa första tiden, nästan alltid så med döttrar, om inte du har väldigt starka gener förstås … gissar 3566 g och längd 49 cm ?? datum 10e juli (vilda gissningar)

  6. Andrea

    Mina döttrar är identiska som bebisar! Det kändes seriöst som att jag födde ut samma unge igen 😛 Redan på 3d ultraljudet såg man hur lika de är, det var coolt!
    Jag minns hur jag längtade efter en bebis när min äldsta var 1 år och jag blev gravid igen. Nu är jag i v17 och yngsta är 9 månader och jag önskar att jag kunde få föda en typ 4 åring haha! Så trött på bebistiden.
    Hoppas hon kommer snart lillasyster <3

  7. Bea

    Jag tror hon kommer idag! Senast imorgon. Tror inte hon är så mycket större än Tindra ändå. Gissar på 48 cm och 3115 g

  8. BM

    Har följt dig sen du fick Tindra och jag tror inte jag sätt någon sötare bebis. Så himla gullig.

stats