Tiingelinn – Linn Andersson

Bus och lek på landet

Hej finisar!

Igår åkte jag och lilla familjen ut till Furunäs för a mysa där ute. Min mamma, hennes sambo sven, mormor och morfar kom dit för att få se på lillasyster en sväng. Var bara mamma som träffat henne innan.

Vi fikade lite och grejade med nya dubbelvagnen. Försöker få till det med sommar suffletter men det var verkligen inte lätt ska jag säga, haha. Får kolla om det finns någon guide på youtube hur man byter på buggaboo.

Trots mormor och morfars stora corona räddslja så kunde inte mormor låta bli att få hålla i Juvelia. Åh fina mormor. Det gick inte att motstå henne.

Senare kom Gabbes bror Max ut och träffade lillan! Vi tog en bild på han med Juvelia med men han brukar inte vilja synas i sociala medier så delar inte den här. Han hade köpt en vattenpistol till Tindra som hon lekte med hela kvällen tills vi åkte hem. Gabbes mamma kom med ut en sväng och vi grillade korv och åt innan vi åkte hem igen.

 

En mysig dag helt enkelt. Bara njuter av livet så mycket det bara går!

 

Fy mitt hår är kaosGosan! Hon river sig i ansiktet där av ” vantarna” Hade ju problem med att hitta små mössor! Beställde på livly, Väldigt dyra men så söt och satt perfekt. Sååå avundsjuk på min mammas sjunk snygga brillor! Wow! Vill ha. Min mamma är så fin.Här har vi min mormor med lilla Juvelia! Gosan! Denhär blomman undrar min morfar vad den heter. Någon som vet? Alltså hur fin är hon inte!

Så söt bild på min stora tjej med!

Hon vill verkligen ha uppmärksamhet. Hon hade cirkus för mamma, hon sjunger, hon dansar hon gör allt för att få uppmärksamhet.

Här har hon ” landet skorna” som hon älskar, hehe.

 

Puss och kram på er !

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats