Tiingelinn – Linn Andersson

Regnbåge, premiär tur i ena vagnen

Hej finisar!

Ligger efter ganska mycket med bloggandet, instagrammandet och ja, allting jobb-mässigt! Har varit lite mammaledig nu och njutit av mys med familjen! Både vår lilla egna familj men även närmsta familj på Gabbes och min sida med våra föräldrar osv. Varit så sedan lillan föddes för 10 dagar sedan, hehe.

10 dagar! Fy tiden går alldeles för fort! Snart är hon inte bebis längre, får panik! Måste komma igång lite igen. Men i sommar kommer jag ta ut lite mammadagar och njuta av ledigt med mina tjejer.

Här om dagen var vi ute vid Furunäs och invig barnvagnen. Bugaboon ska invigas nästa vecka, nu har alla delar kommit och den vill jag inte testa i veckan då jag vill ha båda tjejerna i den, hehe. men vi invig iaf store vagnen på grusvägen ute på landet och det var superbra. Rullade den dock typ en meter, resten körde Gabbes storebror, själv fick man ta hunden i ett koppel, haha. Mer nytt för mig med att gå med hund, haha.

Gabbe och hans lillebror badade massor fast vädret inte var det allra bästa. På kvällen grillade vi och det kom fram en så vacker regnbåge på himlen. Älskar regnbågar. Tänker alltid extra på människor man har förlorat när jag ser dem, det påminner än liksom om vägen mellan himmel och jord typ.

Gos från denhär dagen! Åh saknar redan min stora tjej massor!Här satt jag och lillan och tittade på när Bosse och Gabbe la i flotten. Finast på jorden ihop med storasyster!Bad pojkarna Magiskt!Kolla hennes små ögon! Smälter !

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats