Tiingelinn – Linn Andersson

Frukost dejt, förmiddagsdejt och avsmakningsmeny

Hej på er finisar!

Vilken dag vi hade igår! En toppen fredag!

Dagen började med att Moa och Ivar kom på besök! Moa hade med sig smoothie och bröd så vi åt frukost tillsammans. Super mysigt! Fixade lite frukt och pålägg och så fick de gosa med lilltjejen. Ivar va så söt, tror han är sugen på ett syskon han med.

 

Så synd att inte Tindra var hemma. Vi ska tima in att ses nästa gång på Tindra vecka så hon får träffa Ivar. Dem är ju så fina mot varandra!

 

Sedan på förmiddagen kom Moa över! Min andra Moa jag känt hela livet! Hon hade med köpt med sig frukt, godis och grejor så vi satt ute i strålande sol på balkonen och pratade massor och så fick hon med lite bebis gos!

Båda Moorna hade med sig presenter till båda mina tjejer! Så gulligt av dem!

Sedan sov jag och Juvelia lite middag och när Gabbe kom hem gosade familjen lite. Sedan gjorde vi oss iordning och tog en långpromenad till Soobi! En Såå god restaurang i Örebro med främst sushi! Där mötte vi Gabbes bror Max. Det var främst han och Jag som ville äta där, vi har övertalat Gabbe i över en vecka haha.

Vi beställde in en avsmakningsmeny så vi fick in massor med smårätter hela tiden. Det var verkligen så otroligt gott och jättekul att testa. Jag drar någon jättegod lemonad med passionsfrukt till dessutom. Efterrätten var med Såå god! Citronsorbet med jordgubbar och melon! Åt upp både min, Gabbes och halva Max sådan. Älskar verkligen citronsorbet och frukt!

Juvelia sov så gott i vagnen. Hon vaknade till och var lite hungrig så ammade henne utan konstigheter. Har inget problem att amma bland folk och skulle folk ha problem med att min bebis också vill äta på en restaurang där alla andra äter är det de som har problem och inte jag!

Gabbe är väldigt noga med att det är så natuligt och så rätt med fri amning vart man än är viket känns skönt!

När vi kom hem så la vi lillan i sitt babynest i sängen och vi satte på en film i sängen. Jag somnade på Gabbes bröst efter 10 min, haha!

En toppendag igår som ni hör! Här kommer massor med bilder!

Här var vår lilla frukost buffé Ivar och lilla Juvelia! Gose tjejen! Mums på balkongen! Mams mini nappar är favoriterna här hemma!Älskar vår mose korg som man kan bära med sig i lägenheten efter vart man är. Invigde nya vagnen! ÄLSKAR den! Denna och vår fina stokke är favoriter hos mig!Förrätten var crispycorn! Var så gott. Är annars kär i edamame bönor men dehär är en ny favorit helt klart!Så goda! Friterad sötpotatis på toppen på den ena!sushi taco!Favorit !

Puss och kram på er

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats