Tiingelinn – Linn Andersson

Massor av fina presenter till Juvelia

Hej finisar!

Dessa 2 veckor har vi blivit så himla bortskämda med presenter till vår lilla tjej! Idag är hon redan 2 veckor! Stoppa tiden! Detta tog ag bild på först! Fina blombud från min bloggportal jag är anställd hos, blommor från min pappa, ett så gulligt födelesdagståg från mamma, massor med pyjamasar från Gabbes mamma plus solhattar, solhattar från min mormor, elefanten från Gabbes storebror, matchande pyjamasen från Gabbes syster. Så himla fina saker verkligen!

Sedan har Tindra fått storasyster presenter! Frost pyjamasen, solhattar till henne, mimmi skålarna och vi har fått blommor och den lilla vasen.

Så fint!Sedan denna vecka har vi träffat vänner till oss och alla har verkligen gått på samma tema och köpt söta kläder på newbie! Men inne har lyckats köpa samma! Så bra! Detta fina set fick vi av Josefin och Kevin!Moa och Ivar hade med sig dessa söta kläder! Alltså jag Älskar ju hängslebyxor! Moa med hehe! Bodyn var med Såå söt!Detta fina set fick vi av Moa och Eddie! Koftan är de sötaste jag varit med om! Och dessa gulliga från Molly och Hannes! Såhär fint hade Molly gjort till oss! En present korg och jag fick ett duschskum dessutom! Så välbehövligt då jag haft ett unisex från rituals som Gabbe använt upp, haha! Men han fick ett eget av mig i 23 års present bland annat så nu har vi ett varsitt!

 

Tindra har paket här hemma med flera storasyster presenter med! De får hon på måndag när hon kommer.

 

Puss och kram på er !

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Maria Q

    Det är överhuvudtaget inget fel på din kropp, Linn. För det första har du precis fött ett barn. Vem fasen har platt mage efter det?? Som om det har någon betydelse, för den delen! För det andra har inget att göra med hur du ser ut.

  2. E

    Hej! I din senaste story ser det väldigt mycket ut som att du har gravidmage kvar (kanske är denna inspelad för någon vecka sedan, vad vet väl jag). OM det nu är så att den är inspelad nu och det faktiskt är så som det ser ut. Att du fortfarande har en mage som sticker ut, så måste jag ju säga att jag tycker din så kallade ”ickehets” gällande vikt är ännu mer tråkig. Alla bilder du lagt upp är tagna framifrån, är det för att dölja att du faktiskt har mage kvar?
    Jag bryr mig ärligt inte om hur mycket eller lite mage du har kvar. Det är naturligt att ha mage kvar länge.
    Det jag vänder mig mot är dels att du försöker hävda att du inte bryr dig ocj inte hetsar, men ändå hunnit lägga upp flertalet bilder, samt faktumet att du verkar välja bilder där magen ser platt ut, trots att den inte verkar vara det. Det om något är väl hets?

    1. Linn Andersson

      Videon ör inspelad tidigare när Juvelia var 3 dagar gammal. Vad ger dig ens rätten att sitta och påstå att jag i den videon har ” mage kvar” enligt dig! Usch! Den enda som hetsar är DU! Jag är supernöjd och stolt över min kropp! Vill verkligen inte höra från andra att jag har ” mage kvar” eller att jag inte har det. Jag är stolt nöjd och njuter av min kropps återhämtning! Usch på dig! Min mage ser väl olika ut i olika vinklar osv. Inget jag reflekterar över själv. DU behöver inte heller sitta och antyda om att jag ” är tjockare än vad jag försöker framstå som” som du gör just nu! Usch us h usch på dig! Låt min kropp vara! Sluta hetsa och sluta iaktta och kasta ur sig sånt här för att få mig att känna mig dålig

stats