Tiingelinn – Linn Andersson

Garden-party hos mormor och morfar

Hej finisar!

I förrgår var vi ute i Frövi hos min mormor och morfar på lite Garden party som det stod i inbjudan. Mormors Corona anpassade style där alla sitter utspridda vid egna bord med sin familj.

Vi träffade våra släktingar från Göteborg som jag själv inte träffat på 5 år. Så sjukt att jag nu har 2 barn! Alltså läskigt vad tiden går fort ändå och hur annorlunda mitt liv är nu.

Vi åt smörgåstårta, jag och Tindra fick specialare med en räd respektive köttbullsmacka istället, hehe. Sedan till efterrätt hade mormor bakat marängtårta sååå gott!

Tindra hade så kul! Hon sprang runt och visade alla olika blommor och sten björnarna, en bänk, fontänen osv i morfars fina trädgård! Morfar har verkligen så fint! Det är han som fixar allt med blommor och sånt.

Gabbe och Tindra lekte kurragömma, Tindra ” duschade” en fågel ( låssas fågel) vi kastade lite pil och innan vi skulle hem började Tindra gräva i mormor och morfars lilla grönsaksland, haha. AJABAJA!

En stolt mormor.Mums säger Tindra!Wow!Denna magiska klänning alltså, är på rea nu, Skorna är med på rea de komme ini till här! magiska!Så himla fina stockrosor !

Puss och kram

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Louise

    Vad mysigt det låter! Och ja, WOW vad fin trädgården ser ut… Riktigt duktig morfar 🙂 Önskar er all lycka, kram.

stats