Tiingelinn – Linn Andersson

Ut på landet

Hej finisar!

I förrgår var vi ute till Gabbes pappa och även hans farmor och farfar på deras landställe. Tindra tyckte det var så kul att få se fåren igen. Vi var där i våras och då var fåren så små små lammungar och nu hade alla blivit stora! Lite rädd var hon men efter en stund vågade hon gå in i hagen.

Tiden går så otroligt fort! Förra sommaren var jag och Gabbe där ute varje dag nästan. Vi satt och sjöng i bilen, lyssnade på massor av låtar och var så nykära, haha.

Livet är så annorlunda nu! Nu har vi en liten dotter ihop, helt ofattbart fortfarande.

Tindra ÄLSKAR att vara ute på landet och leka. Gud vad jag drömmer om hus och en liten trädgård. Som yngre drömde jag om en stor herrgård med gigantisk tomt, nu drömmer jag om ett litet mysigt hus med tomt så vi kan odla lite och plantera Livet får så nya vändningar.

Ute hos Johan blev vi bjudna på lax och till det hade de kokat polkabettor som de odlat själva! Var otroligt gott. Till efterrätt fick vi lite blåbärspaj med egenplockade blåbär. Tindra smackade nöjt i sig, haha!

Mitt lilla gängHur goFångade henens ögon på bild!Mammas tjejMammas andra tjej! Tindra är bara får vacker!Landet skorna som fått av Annelie är stora favoriter! Rida häst på Gabbe! Det har hon gjort sedan typ första veckan de lärde känna varandra. 

Puss och kram

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats