Tiingelinn – Linn Andersson

Flirta med Gabbe på Ikea

Hej finisar! Jag och Gabbe men främst Gabbe har varit sugna på nya lakan ett tag. Gabbe har varit så inne på att han vill ha lakan och påslakan i satin. Det är ju en helt annan känsla att sova i mot vanliga. Hotell känsla liksom. Satin lakan och påslakan är asdyrt! Alltså verkligen super dyrt men så såg jag att det fanns på ikea och där är det dyrt men överkomligt i jämförelse. Våra låg till och me inlåsta i ett skåp.   Men nog om våra fantastiska lakan….   Jag stod en bit bort från Gabbe ( typ 3 meter) med Juvelia och vagnen och då kommer en tjej från personalen fram och säger att hon vill sova med Gabbe under lakanen!? Alltså var det sjukaste jag varit med om. Lyckas för en gångs skull komma på något bra att säga. Sånt kommer man alltid på i efterhand men när någon städer på min kille då jäklar, haha! Skämt och sido. Jag går fram och säger ” Det vill jag med och jag kommer få göra det också” . Hon tittar så surt på oss och går.   Roligaste jag varit med om. Gabbe fick i alla fall lite bekräftelse, haha. Så sköna! Köpte både påslakan och underlakan.  Sov väldigt gott med Gabbe under dessa!   Puss och kram !
Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Jossan

  Men gud …. alltså man kan skratta men om jag vore chef på Ikea hade jag inte tyckt om att min personal sade sådär till någon …. hemskt egentligen

 2. Denize

  Herregud så oprofessionellt att ragga på sina kunder eller det är bara jag som tycker det?? ??
  Sjukt bra kommentar från dig ?? fick hon sig kanske en tankeställare!

   1. Sia

    Har ni kommunicerat detta till butikschefen? Det är inte okej av personalen att bete sig på detta sätt. Långt över alla gränser.
    Bra att du levererade ett bra svar!

stats