Tiingelinn – Linn Andersson

Få ihop allt

Hej finisar!

Min uppdatering på bloggen är katastrofal. Vet inte hur jag fått ihop allt förut. Hinner ingeting. Tror det mesta hänger på sömnen. Denhär gången har jag lovat mig själv att ta vara på sömnen och försöka sova när Juvelia sover så gott det går i alla fall.

Det känns så sjukt mycket lättrare nu än när vi spelade in unga mammor och Tindra var helt nyfödd! Tänk er själva att sova 2-3 timmar per natt och sedan gå upp städa och ha hemmet så perfekt man kan, förlika se så perfekt man kan ut och ha så bra humör man bara kan plus vara en bra mamma lära känna sitt nyfödda barn, träffa släkt, vänner och hålla ihop relationen med barnets pappa. KAOS!

Denhär gången satsar jag på at ta ut föräldraledighet och ta mindre jobb och mindre samarbeten. Det kanske ni märkt på min Instagram?

Alla andra är ju föräldralediga när de får barn men jag försöker jobba litegrann. Men långt ifrån 100% i alla fall. Ska passa på att ta ut föräldradagar med stora tjejen på hennes veckor så de inte brinner inne.

 

Här kommer bilder på mig och Juvelia ganska precis en månad gammal tagna av fantastiska Madeleine Viberg! Första gången vi sågs sedan lillan kommit! Blev så söta bilder så!

Puss och kram !

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Sara

    Tindras dagar brinner inte inne förrän hon fyller 12. När hon fyller 4 år får ni ha 96 dagar kvar, de andra brinner inne. Vet såklart inte hur mycket dagar du har kvar, men stressa inte med att ta ut dem om du inte måste. Det är skönt att ha lite dagar sparade ?

    1. Sia

      Vill bara tillägga så att Linn inte missförstår. Tindras pappa kommer få ha 48 dagar kvar och du 48. Om han tagit ut alla sina dagar bör du kunna ha 96 kvar, dubbelkolla med fk isf.
      Men antar att du har många dagar att ta ut innan fyraårsdagen eftersom du knappt tagit ut föräldrapenning för Tindra.

      Om du har svårt att hinna med att ta ut dina dagar och barnets pappa har slut så kan du ju alltid för över lite till honom (utöver de 90 som är öronmärkta för dig naturligtvis). Är ju ingen mening att de brinner inne om du inte hinner ta ut och han kan ha användning av dom exempelvis under nästa sommar

  2. Sia

    Så fin hon är!
    Du har koll på att du kan ta dagar även på helgen? Och inte behöver ta hela dagar? Jobbar du exempelvis två timmar en dag då du har tindra så kan du lägga föräldraledighet resterande 6.
    Du kan även ta föräldraledigt på helgen så länge du är det även på fredagen före eller måndagen efter.
    Så med tindra kan du tex jobba mån-Tors och sedan vara förädledig fre-sön.
    Antar dock att du alltid måste jobba någon timme varje dag eftersom du uppdaterat sociala medier. Men vill informera så att du inte missar något

stats