Tiingelinn – Linn Andersson

En fantastisk torsdag!

Hej finisar!

( Inlägget är i samarbete med Wadköping)

I torsdags tog jag med mig båda barnen till Wadköping där jag mötte upp min mamma. Vi hade en så himla mysig dag! Tindra lekte i lekladan massor med min mamma. Alla vi ska träffa vill alltid träffas i Wadköping för det är så bra nu i Corona tider eftersom det är ute och när de ser att vi brukar vara där vill alla liksom ses där. Hängt mer där i sommar än inne i själva ” stan” i Örebro.

Är verkligen där mycket och inte bara för samarbetet, hehe. Dehär inlägget var inte ens planerat.

När vi kom duggade det i ca 10 min och Tindra var så glad över det för då fick hon ha sitt paraply, haha! Gullungen! När vi höll på och lekte vid lekladan kom det ett riktigt djur krypandes, nämligen en söt liten igelkott. Vi tyckte så synd om den, han var så vilsen. Men alla föräldrar hade respekt och såg till att sina barn inte skrämde den. Tillslut tror jag han hitta ett bra ställe.

Det roligaste Tindra vet är bakom lekladan där man kan ” fiska” . Det är fiskar som fastnar med magnet på ett fiskespö! Så smart och kul grej faktiskt. Borde gå att göra hemma om man är lite händig.

Sedan bjöd jag min mamma på lunch! Vå båda tog lax med rödbetor och det var sjukt gott. Juvelia blev såklart hungrig precis när maten kom så fick sitta och amma i 20 min innan jag kunde äta. Tindra fick pannkakor och var så nöjd. Det skulle hon äta alla dagar i veckan om hon fick tror jag.

 

Senare på kvällen tog vi en promenad med Gabbe efter jobbet. Jag provade att ha Juvelia i bärsele och det älskade hon! Riktigt smidigt faktiskt men är sugen på att testa bärsjal. Måste kolla upp selen mer för tror det ska vara på ett annat sätt när man har nyfödd i. Men hon var bara i den ca 15 min. Hon somnade i alla fall och trivdes bra.

Måste tillägga att Wadköping är rena drömmen med barn eftersom bilar inte får åka där! Barnen kan verkligen leka utan att man är rädd för bilar. Man får faktiskt inte ens cykla igenom.

Så nöjd tjej! Paraplyt har jag köpt för 40 kr på flying tiger! Alltså sötisen!Igelkotten! Tindra fiskar och mormor fångar! Älskar bilden! Så i stunden! Mormor och Tindra Hur fina! Tjejerna med sin mormor!Mat för alla, inkl Juvelia! Är helt kär i färska kokta rödbetor! Muuuums!Tindra ska rida på allt! Även mini-grisar!Vaken busig tjejKvällsmaten Napp- unge ! Trivdes bra i sin sele! Han är för snygg, hihi! 

Finaste tjejerna på jorden!

Puss och kram på er

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats