Tiingelinn – Linn Andersson

Fruktfat och konstigt sätt att få bebis att sova

Hej på er finisar!

I förra veckan flyttade en av Gabbes kompisar till Västervik så han var hemma hos oss och ” tog farväl” även om de såklart kommer ses ändå när han kommer till Örebro och hälsar på. Pluss att han har sin dotter här. Jag gjorde i alla fall iordning ett stort fruktfat som jag tänkte dela med er här på bloggen.!

 

Sedan har vi hittat en ny teknik för Juvelia! Nämligen att sova med något över ögonen. Hon själv drar över filtar för ansiktet vilket jag tycker är läskigt så har provat lägga ett hårband över som hon inte kan kvävas av och hon sover så bra med det, haha! Prova på era bebisar, värt att testa!

Puss och kram

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Maria

    Det har fungerat på mina barn med. De har alltid velat ha sina snuttefiltar över ansiktet. När de somnat har jag justerat dem så att luft kommer in.
    Andra saker som fungerat (olika för alla mina tre): ta en liten lampa tänd nattetid (min yngsta visade redan på bb att blev det svart så skrek hon – tände jag så slappande hon av och somnade igen), sova mot mitt först på mage när jag satt upprätt (jobbigt för min nacke och rygg).

stats