Tiingelinn – Linn Andersson

Naturens hus och glassbilen

Hej finisar!

I måndags så kom Tindra till mig! Mamma vecka igen wiiihooo!

Först var jag på bvc med Juvelia och sedan myste vi hemma en stund innan tjejernas moster, gammelmormor och gammelmorfar kom hem till oss. Vi åt tårta som mormor ( deras gammelmormor) hade med sig och så lekte Tindra massor med oss på sitt rum, hehe.

Efter det åkte vi till Naturens hus får vi blev bjudna på lunch av mormor och morfar. Så himla gott och otroligt vackert. Tindra hittade en svart glittrig sten hon blev förtjust i med. Vi blev dock livrädda när vi satt ute på en bro då den gav ifrån sig ett pip och vi direkt börjar att gå av den men hela bron börjar skaka och börjar hissas upp. Vi var verkligen snabba och hann av allihopa men jag tänker på om en äldre tant eller farbror skulle komma med rullator, fy så läskigt gick jättefort man hann knappt.

Dessutom gick inga bommar ner på andra sidan mot den vi var så där hade man kunnat gått rakt ut och sedan stupat ner i vattnet, fy så läskigt. På vår sidan kissades bron upp men på andra sidan var den nere helt rak liksom.

Till kvällen kom glassbilen och jag tog Tindra på axeln och sprang mot glassbilen och vi hann. Tindra fick en glass att äta på en gång för jag handlat där innan. Då får man en glass-peng till nästa gång. Sedan köpte vi stök-glassarna! Tindras favoriter. jag gillar dem med. Vi åt dem alltid hos min pappa när vi var små. Vilken lycka, hehe.

Innan läggdags tog vi en kvällspromenad med tjejerna. Det gör vi nu mera varje kväll. SÅ himla mysigt. Skönt när det är lite svalare ute med.

 

Bärsele är Juvelias grej. En tjej som sov en stund i bilstolen hemma.i lägenheten. Min hemgjorda sallad, blev så gott! 

Puss och kram på er

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
    1. Linn Andersson

      Den innehåller romansallad, räkor marinerade i vitlök, soltorkade tomater, oliver, avokado, majs och morot. Moroten har jag skalat med en potatisskalare bara. Alltså tagit bort skalet men fortsatt skala på det man äter ner i salladen. Kram

stats