Tiingelinn – Linn Andersson

Tillbaka på förskolan

Hej finisar!

Igår började Tindra förskolan igen efter 6 månaders uppehåll pga corona viruset.

Gud vad stor min lilla Tindra har blivit. Hon är så duktig på att prata, sjunga och blir mer och mer bestämd vilket kan vara jobbigt men jag är så glad över det.

Igår valde hon kläder själv Röd klänning och röda rosetter. Röd är Tindras favorit färg. Har knappt haft något i rött hemma men hon passade otroligt bra i rött. Måste köpa mer röda kläder helt klart!

Med kaninis i handen gick hon till bilen med sin ryggsäck på ryggen. Åh vad stolt jag känner mig.

Dagen gick jättebra. Tindra bytte avdelning till den för stora barn. Det fanns ett val om hon skulle gå på 1-3 eller 3-5 och jag känner verkligen att 3-5 är så rätt för Tindra. Hon har ju bebis hemma och ettåringar som inte kan prata och kanske inte ens gå är inte jättekul för Tindris som är så framåt med tal osv. De gör mer saker och aktiviteter med de större barnen med, tror detta blir toppenbra!

När jag hämtade henne ville hon inte ens gå hem! Hon var garanterat nöjd! Allt hade gått bra och hon hade kissat på toan utan problem. Så stolt mamma!

På kvällen lagade jag mat, spagetti med köttfärsås och sedan tog vi vår mysiga kvällspromenad i kvarteret. Jag och Gabbe älskar att titta på hus och drömma oss bort..

 

Hur underbart fin?Såhär tillbringade Juvelia dagen med mamma. 

Hade beställt lite söta saker till Juvelia jag inte hunnit visa er för ett bra tag sedan. Hur fint?Mina ungar! Älskar dem!

 

Puss och kram

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Eva

    De är alltid så gott när de flyter på-roligt att hon trivdes så bra på sin nya avdelning❤️. Hon är en härlig tjej ❤️

  2. Linda bratt

    Vill bara meddela att jag tror du glömt knäppt spennet runt ramet i mitten på tygwn för tindra sits ska sitta slimmat på ramen ?. Vill bara hjälpa för bästa funktion ???

stats