Tiingelinn – Linn Andersson

Barndomsvän och svärmor på besök

Hej finisar!

Igår gick jag upp tidigt och städade! Städade massor då jag verkligen ville få det fint här hemma. Ofta gör man aldrig klart allt men nu gjorde jag det och var magiskt att vakna i morse till ett fint fräscht hem! Behövdes efter nattens minimala sömn!

 

Igår kom min barndomsvän Louise över och vi satt och parade en stund och sedan tog vi en promenad upp till stan där vi åt på sushi Yama och sedan tog en varsin dricka på espresso house! Mums!

Som jag skrev så har vi vuxit upp tillsammans. Våra pappor var barndomsvänner och sedan började vi två leka för de var kompisar när vi var små. Vi gick i samma klass på lågstadiet och började umgås igen för något år sedan.

Det som är lite kul nu är att hon med ska bli mamma! Mellan mig och henne skiljer det 6 månader ( dock är vi födda samma år) och mellan Juvelia och bebisen i magen kommer det skilja 6 månader. Hur coolt ändå! Dock blir de ju födda olika år men ändå! Så himla kul verkligen!

Vi bor nästan grannar med så nu får vi ta tag i att ses oftare.

 

På kvällen sedan kom Gabbes mamma över. Har inte träffat henne å typ en vecka och det sjukaste är att JAG har saknat henne mer än Gabbe, haha! Var i alla fall mysigt, hon fick gosa lite med Juvelia och vi fick en så fin overall av henne som jag har tittat på. Teddy overall från newbie! Så lurvig och så kunde man vika över händerna till ” vantar” . Riktigt smart! Älskar den! Tror den kommer passa perfekt. Är 62 och nu är hon 53 cm så den borde vara perfekt ni i höst/ början på vintern typ, eller vad tror ni? 

Sista dagen med sommarkläder kanske Tog en vegetarisk bowl! Så god! Fina fina overallen!och en så söt body från Lollo! Älskar omlott bodys som man inte behöver dra över huvudet. Min goa tjej med lika stora ögon som sin syster.BusfröSleepy !

 

Puss och kram

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats