Tiingelinn – Linn Andersson

Bamse kalas för Tindra 3 år

Hej på er finisar!

I lördags hade vi BAMSE kalas för Tindra. I fredags var hon hos sin pappa då vi har henne varannat år på födelsedagen så i lördags hade vi med släkten hos mig. Det blev så himla lyckat! Min syster sov hos oss och hjälpte mig fixa allt inför kalaset. Vi hämtade ut pynt, städade och fixade så allt skulle bli helt perfekt verkligen.

Hade beställt en bamse tårta från gullvivan som typ blev höjdpunkten alltså. S, så fin! Båda tjejerna hade bamse kläder på sig med. Juvelia hade en så söt gul tröja efter min lillasyster som idag är 18 år. Så gulligt när saker kan gå i generationer ju!

Jag gjorde även fruktspett och så beställde vi masker med bamse, haha. Vi ser int helt kloka ut men Tindra blev så så nöjd!

 

Tänkte bjuda er på ett inlägg med tips på presenter till en 3 åring senare med. Skulle det vara kul? Inför jul för er med 3 åringar kanske.

 

Klicka här för att hitta allt bamse pynt samt maskerna vi köpte, den stora 3;an och helium. Där köpte jag allting. Nästan alla år har jag haft samarbeten men i år köpte jag själv, var så skönt faktiskt och bra priser. 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Jenny

    Tycker ni var urgulliga med maskerna ❤️ Lilla stora fina Tindra ? Gärna ett inlägg om saker till 3-åring. Min lilla tjej blir 3 i januari, Kram och tack för en bra blogg

    1. Linn Andersson

      Åh tusen tack! hihi! <3 Det ficar vi! Massor med kramar och vad glad jag blir för så fina ord om min blogg! <3

stats