Tiingelinn – Linn Andersson

Sjukstuga!

Hej på er! Fick lite tid till att blogga, äntligen! Fy tusan vad uttråkad jag är. Vi har varit sjuka hela veckan hela lilla familjen. Så himla tråkigt. Både jag, Tindra och Gabbe insjuknade i måndags och jag och Gabbe är långt ifrån friska. Hostar och snorar. Imorgon ska jag göra Corona test. Tror inte att det är det men skönt att man blir erbjuden gratis tester. Är det inte corona kan man gå tillbaka till arbete osv direkt man är frisk liksom. Jag har paket att hämta ut som jag inte kan pga förkyld liksom. FY! Tänkte uppdatera er med lite bilder från veckan i alla fall. Har inte så mycket att bjuda på men bjuder på det jag har. Har fått en ny kompis som med gillar blommor och växter vilket är sjukt kul. Så pratar och chattar med henne hela dagarna. Bästa! Så magiska kläder och filt! En gammal kollektion från newbie.  Redan 2 månader min lilla men snart stora tjej!Älskar min vackra ring! Min älskade dotter!Favorit växt! Så himla vacker!Dagen innan vi blev sjuka, åh… Dessa söta matchande tröjor kan ni köpa hos Mini match me! Såhär tillbringar vi dagarna. Gabbes överraskning från igår. Denna chai är typ det godaste som finns, älskar! KÖP!  Är helt besatt måste ha 2-3 gånger per dag! Lite mysigt att vara sjuka tillsammans dock. Men så tråkigt vill ut!  Gabbe har Juvelia så ska passa på att arbeta så mycket jag kan, så kommer han med henne när hon är hungrig! Dream team! Fått massor med frågor om mina koppar! Ni kan köpa dessa här! Finns i massor av olika färger! Puss och kram!
Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Ingrid

  Om testet är negativt skall ni givetvis ändå vara hemma till symtomen är borta (1177: ”Ditt provsvar visar att du inte har covid-19. Det innebär att du kan gå tillbaka till skola eller jobb när du mår bättre och symtomen har försvunnit.”). Går du ut med ”vanlig förkylning” nu smittar du ju ner andra. Dels kan andra, tex äldre, bli dåliga av det med och dels får ju andra som smittas stanna hemma i väntan på testning etc.

  Krya på er!

  1. Linn Andersson

   Ja självklart det förstod jag med MEN om det är corona ska man stanna hemma friska dagar också medan är det förkylning kan man gå direkt man är frisk. Kram

 2. Nadja

  Så fina bilder 😍 åh köpte du palettbladen på tradera? Budade isf med på den men missade slutet😫😅 den är iaf så enormt fin 😍😍

stats