Tiingelinn – Linn Andersson

Fruktmys och Gabbes tatuering

Hej finisar! Igår kände sig jag och Gabbe som 2 pensionärer. Strakts efter 9 var båda så trötta och vi fick för oss att det var natt, haha. Så knäppt! Vi hade i alla fall lite myskväll. Vi åt gulaschsoppa och sedan massor med godis, frukt, chips och nötter. Jag låg i Gabbes famn i soffan och Juvelia sov bredvid oss. Det var riktigt mysigt faktikt. Idag känner sig både jag och Gabbe friska! Alltså så skönt, Fy tusan för att vara sjuk. Nu längtar jag bara tills vi kan leva som vanligt igen, handla osv.   Jag som inte alls är förtjust i tatueringar måste säga att Gabbes är väldigt fin! Jag älskar ju rosor och så står det vår dotters namn. Det är vår vän Kevin som gjort den på Gabbe, så duktig tatuerare! En av mina underbara växter! Palettblad heter den. Min så fina ametist!   Puss och kram på er
Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats