Tiingelinn – Linn Andersson

Mysdag med barnen, mamma och syrran, och lite om realtioner

Hej igen finisar!

Så himla lycklig idag! Jag och Gabbe har haft det lite si-sådär ett tag. Eller vi har tjafsat massor och jag har känt att jag har hela lasset på mig liksom. Men igår kväll när jag kom hem så pratade vi hela natten, eller ja fram till 12 när jag däckade, haha. Behövdes verkligen. Att prata med varandra är verkligen A/0 i en relation. Vet att många ser oss som det perfekta paret men även vi har våra dispyter! Dock är vi sjukt jäkla starka och ger inte upp.

Efter eventet igår åkte iaf jag och barnen till mamma för lite mystid! Gabbe var hemma och träffade en gammal kollega från sitt jobb på Volvo. Jag och tjejerna stannade hos mamma hela dagen. Hon slutade tidigt så vi var där länge. Fanny var hemma med vilket var så mysigt. När vi skulle åka hem bröt Tindra ihop och sa att hon ville sova över så det fick hon min lilla stjärna! Älskade tjej!

När jag och Juvelia kom hem hade Gabbe städat och tänt ljus. Kändes verkligen så fint. Han hade ansträngt sig för mig och det betyder så himla mycket för mig! Sedan pratade vi som sagt och tittade lite på Disney plus vilka filmer vi vill se tillsammans, , men vi hann inte se någon igår för vi pratade vilket var viktigare.

Nu i morse vaknade jag av att Gabbe höll om mig! Hur mysigt? Var tvungen at kolla till Juvelia då hon sovit så bra inatt! Har massor av energi och hoppas på en magisk lördag!

Mina tjejer!Glad-fis!Mamma som lekte loss med Tindra. Super kattenjansson och Hej hopp mini hopp dansade de till!Mat paus för lillan Morgon mys!Mer morgon gos!

Puss och kram !

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Maria

    Ja minns när barnen var sådär små och man var trött. Det var närmare till missförstånd eller oenihghet då. Relationer behöver man alltid vårda men inte är det lätt alla gånger men värt det med rätt person 🙂

stats