Tiingelinn – Linn Andersson

Den viktigaste investeringen för alla

Hej finisar!

Hoppas allt är bra med er!

Igår var jag hemma med båda tjejerna och idag kommer med bli en sådan dag. Jag tycker det är lite jobbigt med VAB, blir stressad pga jobb och så vidare. Men vi hade en så mysig dag jag och tjejerna, vi gick till lekparken och jag lekte massor med Tindra medan Juvelia sov i vagnen. Det var så mysigt.

Det kom fram en dam och pratade med oss och sa att hon sätt mig och flickorna i tidningen. Blev så glad för hennes fina ord. Hon berättade även att det fanns ett ställe nära lekparken där man fick plocka super vackra blommor. Rosenskära heter dem visst. Tindra plockad en bukett som vi tog med oss hem. Den sitter nu på köksbordet.

Vi åt mat ihop, jag godare med båda tjejerna och när de somnat lagade jag matlådor till Gabbe. Efter det la jag mig i sängen och tittade på barn cancer galan. Mitt hjärta gick i tusen bitar. Värst var när Darin sjön ” En säng av rosor” och i bakgrunden kom det upp bilder på massor av vackra helt perfekta barn som gått bort i cancer. VARFÖR? Om det finns en gud, varför dör barn då i cancer? Det vill jag veta. Såg även Melina och hennes mamma Jane jag följt länge på sociala medier, långt innan Melina blev sjuk. Gjorde så ont men är ändå så lycklig att Melina nu är frisk. Låt cancern aldrig komma tillbaka!

Jag tyckte på morgonen att det var ”jobbigt” att VABBA ett förkylt barn med lite snor i näsan som annars är frisk, busig och precis som vanligt. SKÄMS nu i efterhand! Världens är så orättvis och jag är verkligen så tacksam för mina friska döttrar. Det är inte en självklarhet för alla.

 

Jag vet att alla har olika förutsättningar och ekonomi men man kan bli månadsgivare från 50 kr i månaden bara. Det är en snusdosa för någon som snusar, 2 drickor på macken, en halv dagens lunch på stan.

 

Jag tycker det är riktigt att dra sitt strå till stacken. Ingen kan göra allt men alla kan göra något. SÅ klyschigt men så sant. Jag är månadsgivare hos Barncancer fonden, SOS barnbyar och Ellas hjältar.

 

Ta vara på livet, ta hand om er, var rädda om varandra och berätta för de du älskar att du älskar dem. 

Puss och kram !

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. frida

    Jag satt och grät till galan. Man tänker till extra, som du säger, tex gnäll för vabb, en dag med mycket bråk tex, men så tänker man på de som tex har sjuka barn som med cancer. Hemskt

  2. Elvedina

    Så fina bilder Linn, du har så söta tjejer ? Tindras jacka va så fin verkligen ? så klart att tjejerna är söta och fina när dom har en så fin mamma.??

stats