Tiingelinn – Linn Andersson

Juvelias första bad

Hej finisar!

 

Hoppas allt är bra med er!

 

I fredags var Gabbe som vanligt ledig som han är varannan fredag. På Tindra veckorna är det han är ledig vilket är så kul! Hela förra veckan gick Tindra och räknade ner till att det skulle bli just fredag. Vi hade bestämt att vi skulle åka till badhuset då.

Vi började dagen med fotografering dock. Bilderna kommer bli helt magiska, så fort jag får de av fotografen kommer jag visa er här på bloggen. Bilder på hela familjen så underbart!

Sedan åkte vi i alla fall till Kumlas badhus Djupdalsbadet. Vi skulle åka till Gustavsvik först men när vi kom dit var äventyrsbadet stängt för renovering och är ju liksom därför man åker dit. Så vi åkte till Kumla istället. Med oss hade vi Gabbes bror Max.

 

Blev otroligt lyckat. Tindra hade så himla kul! Märktes att hon hade längtat efter badhuset. Hon var så duktig och ” simmade själv” mellan Gabbe och Max med sina armpuffar..Gullunge! Hon åkte rutchkana, hoppade och det strålade om henne.

Juvelia och jag höll oss i barnpoolen där det var varmt och skönt. Blev hennes första bad på badhus, lilla tjejen, så söt. Hon älskade med att bada. Blev verkligen en hitt så det måste vi göra om snart igen.

 

På vägen hem stannade vi på en godisbutik och Tindra fick välja sitt godis själv. Jag var dock med och visade vilka hon kunde ta av. Hon får bara äta sådana små tablettask godisar typ. Inga sega, stora. Usch! Isf måste man klippa sönder dem i små, små bitar.

 

På kvällen sedan kom min lillasyster Fanny och sov över hos oss. Mysigt! Vi tittade på film och åt mat framför TV:n och mumsade massor med godis, haha.. En underbar fredag, vi hann så sjukt mycket. 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats