Tiingelinn – Linn Andersson

Stokke som växer med barnet.

Hej finisar!

 

Inlägget är i samarbete med Jollyroom. 

 

I detta inlägget kommer jag visa er 3 produkter vi har från stokke som jag ÄLSKAR. Som ni vet har jag ju en rosa barnvagn från just Stokke med. Den älskar vi! Den är så smidig och lättstyrd trots att den är stor och rymlig i liggdelen. Så himla fin. Finns massor med tillbehör till den som regnskydd. 

 

Jag är en riktig stokke lover som ni kanske märker, haha. Gillar hur alla deras produkter växer med barnet, är otroligt smidiga och lätta! Allt är liksom ” klick” så var det klart. Man klickar i på allting typ. Skulle säga att stokke är som ” Iphone” i telefon världen. Super enkelt och stilrent.

 

Men till det jag tänkte berätta om idag Stokke sleepi, stokke steps och stokke Flexi bath!

 

Stokke sleepi

Hur magiskt fin är inte den runda spjälsängen från stokke? Den finns i olika färger, vi har den vita stokke sleepi mini! Som med allt stokke har så växer sängen med barnet. Just nu har vi som sagt mini men den går sedan att bygga om till en större spjälsäng som kan användas LÄNGE! Till Tindra hade vi vanliga stokke sleepi och hade den tills hon var 2,5 år. Sedan går den även att bygga om igen till junior säng man kan ha upp till 10 år! Hur smart?

Klicka er in via länken så kan ni se mer om sängen. Finns även tillbehör som sänghimmel och stativ till den. Det har vi på våran, så sött.

 

Stokke steps

Stokke steps är en av stokkes barn matstolar. En klassiker är ju Tripp trapp stolen men vår favorit är stokke steps. Tycker den är snyggare i designen och framförallt den är inte alls lika klumpig och tar mindre plats.

Stolen är precis som sängen, den växer med barnet. Från helt nyfödd kan man ha den insatsen vi har nu i form av en babysitter man även kan välja att ha löst å golvet som babysitter. Det är så mysigt att ha just den, så kan lilla bebisen ligga med vid matbordet. Juvelia trivs jättebra i sin, hon vill gärna vara med och se saker nu. Sedan kan man byta till en ny del som gör att den kommer se ut som en vanlig matstol för barn. Den delen har vi precis tagit bort från Tindras stol och nu har hon istället sista steget när den ser ut som en vanlig stol för barn. Hur smart? Man kan alltså ha den från nyfödd, sedan byta så det blir vanlig matstol som dessutom har olika steg och brickbord att köpa till och tillslut ha som vanlig barnstol.

ÄLSKAR Stokke steps. Man designar den ju som man vill med. Finns olika färger på olika delar som ben, sits, isatts, babysittern, dyna till matstolen, ja men allt.

 

Stokke Flexi bath

Jag älskar vår  stokke flexi Bath från stokke. En så himla söt liten badbalja. Vi har den lilla. Finns 2 storlekar. Nu med nyfödd har vi lilla och med badstöd och jag tycker den verkligen är helt kanon för oss. En av de största fördelarna är såklart att den går att vika ihop! Perfekt när man inte bor allt för stort och inte vill ha saker som tar upp massor med plats.

Till Tindra hade vi en vanlig badbalja som tog upp massor med plats när den alltid stod framme. Dessa är så smidiga som man kan vika ihop. Vi har även badstöd till våran. Är redan inne på att byta till den stora baljan framöver. Riktigt smidiga.

 

Här kommer bilder :

 

Är så glad, Juvelia har börjat sova i sin stokke sleepi mini förut har hon bara sovit i vagnen stokke trails, hehe.Här sitter hon i stokke steps med baby isats. Här ser ni Tindras gamla stokke steps bredvid Juvelias nya. Älskar! Har sparat baby insatsen till Juvelia. 

Här har vi en liten badtjej i stokke Flexi bath.

 

Lycka till med era barn och val av säng, matstol och badbalja.

 

Puss och kram på er

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Maria

    Vi ska köpa stokkes skötbyrå och klassiska tripp trapp och låna bayinsatsen av min syster till lilleman som kommer tills oss i mars <3 Vagn blir älskade bugaboo och även batskydd därifrån 😀 Älskar dina val av barnkläder, även fast du gillar mycket rosa tycker jag du har så bra smak även kring mer neutrala färger med 🙂

stats