Tiingelinn – Linn Andersson

Blommor i naglarna och halloween fika

Hej finisar!

 

Uppdaterar er med ett inlägg från veckan som gått! Tiden bara rusar förbi!

Förra veckan var det halloween och vi firade faktiskt inte halloween alls. På lördagen var jag och Tindra iväg på lite egentid med Moa och Ivar så då åt barnen halloween bakelser och senare på kvällen åt vi lite halloween tårta och spöken med så blev en riktigt mysig dag. Vi firade ju halloween 2 veckor innan hos min mamma.

 

Min syster sov över hos oss i början av förra veckan med. Då gick vi en långpromenad upp till stan där vi fikade med barnen och sedan besökte vi en sten butik där Tindra fick köpa 3 stycken ” magiska stenar”. Så glad tjej.

Jag fixade mina naglar med! Det behövdes och nu kommer det väl gå 3 månader tills jag gör dem igen. Senaste gångerna har det gått så lång tid. Dels för det är så tråkigt och dels för att jag aldrig har tid. Nu är det inget jag kan göra pga Corona med. Inte direkt viktigt hehe. Men de är så fina nu och det är jag glad för. Har riktiga torkade blommor i naglarna, det är så sött!

 

Mina hjärtan!Myskväll med Fanny Hur coola? Mums!Tindra och Ivar så fina Lite mini halloween mys hade vi hemma bara vår lilla familj. Älskar vår fina dubbelvagn. Måste byta suffletter bara.

 

Puss och kram

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Lisa

    Ser ut som att ni missat ett spänne på tindras sittdel? Skulle gissa på att det är den som sitter ”fastklickad” när man får den ny, den ska öppnas och dras runt ramen och sen knäppas igen😊
    Tänker bara så det inte händer något🤗

stats