Tiingelinn – Linn Andersson

Håret

 

 

Hej Finisar! 
Detta inlägg är i samarbete med The HairLust.
Jag har verkligen varit taggad på att testa The hair lust redan innan detta samarbete då min syster och flera andra jag känner berättat att de märkt så stor skillnad på hårets kvalitet efter någon månads användning.
Jag har ganska så stort komplex över mitt hår och vill få det riktigt långt och fylligt igen. Har ju haft löshår i flera år som slitit och dessutom påverkas mitt hår negativt av amningen men nu ska det bli ändring på det.
Jag har tagit The HairLust´s vitaminer i form av goda små hallongodisar i 2 veckor hittills och älskar dem. De smakar som hallongodisar och innehåller alltså vitaminer som kommer boosta håret. Man äter 3 st tillsammans per dag! Man kan äta dessa när man ammar som jag gör, hur bra ammande mammor medtråkigt hår ( som många av oss får under amning) .
Jag använder även deras schampo, balsam och inpackning. Doftar gott och håret känns rent av schampot vilket är viktigt för mig.
Örngott som motverkar trassel
Har även fått speciella örngott som är helt silkeslena att sova på! Finns i olika färgen men vitt kändes neutralt och bra för mig. Det ni kanske inte visste är att vanliga örngott i bomull sliter tag i håret när du sover, bildar tovor och torkar ut håret. När man sover på dessa känner man sig som en prinsessa och de motverkar tovor under natten!
Mitt resultat på 2 veckor :
Hittills har jag märkt att mitt hår börjar bli så lockigt igen efter varje tvätt. Jag har som korkskruvar och de börjar komma tillbaka och är helt glansiga. Gör mig riktigt glad och får hopp om mitt hår igen!
Finns fler produkter bland annat finns vitaminerna som vanliga tabletter att svälja om man tröttnar på att äta 3 godisar varje dag, hehe. Det finns vitaminer för män och massor av annat som turban, hårborste osv som jag är sugen på.
Lovar att visa er mer resultat när jag använt allt längre.
Rabattkod :
Är ni sugna att testa kan ni använda er av min kod som är Tiingelinn20 och ger er 20% rabatt till och med 11/11-20 så passa på nu!
Blogg med massor av tips om hår! :
Om ni klickar er vidare här så kommer ni komma till ett blogginlägg som hjälpt mig massor med hur man ska ta hand om sitt hår. Finns inlägg med tips om allt du behöver veta, håravfall, sett hår, gula toner, blont hår, allt. Så bra det har verkligen hjälpt mig!

Så glad för mitt egna riktiga hår.

 

Puss och kram på er !

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats