Tiingelinn – Linn Andersson

Baby care bästa mot blöjeksem och röd stjärt

Hej finisar!   Inlägget är i samarbete med Effigerm Baby Care.   Här kommer ett inlägg där jag verkligen vill tipsa er om världens bästa produkt att ha hemma när man har en bebis, nämligen Baby Care. Längst ner i inlägget hittar ni dessutom en rabattkod, endast för mina läsare!    Baby Care är en skonsam och effektiv gelspray, som hjälper mot blöjeksem och röda bebisstjärtar. Våran lilla tjej har så lätt att bli röd så den har verkligen räddat oss!   Baby Care är en produkt som är organiskt nerbrytningsbar vilket jag tycker känns bra i hjärtat. Den är gjord på få och naturliga ingredienser vilket också är väldigt viktigt för mig när jag väljer produkter till Juvelia.   Det främsta användningsområdet är blöjeksem och röda stjärtar/ljumskar, men den funkar verkligen även på rodnader och svamp. Jag sprayade lite på mina öron efter att jag blivit helt röd på grund av nickelallergi, och för mig hjälpte den massor mot det!   Rekommenderar verkligen att ni testar Baby Care, ni hittar den här. Med koden Tiingelinn25 får ni 25% rabatt på produkten, så prova ni med och kommentera vad ni tycker! Puss och kram !
Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Sia

    Jag skriver en gång till här då jag inte fått respons på min förra kommentar. Anledningen till det är att jag tror att du äventyrar säkerheten pga placeringen av juvelias armar. Jag tror att tyget inte alls täcker hennes kropp på det sätt det bör och isf finns tyvärr risk att glida ur sjalen.
    Jag hoppas du förstår att jag bara vill hjälpa dig. Att knyta sjal är inte alltid lätt och kräver många Gånger övning
    Tycker att det är superkul att du upptäck sjalandet! Det ser dock ut det som att du inte fått till det riktigt.
    1. Juvelias armar skall vara under det undre passet
    2. Du skulle gynnas av att knyta sjalen betydligt hårdare
    3. Man brukar säga att man skall ha barnet i #pusshöjd”. Alltså ska hon sitta så högt att du utan problem kan pussa hennes hjässa. Med andra ord skulle hon behöva sitta lite längre upp.
    4. Det är lämpligt att barnet sitter i grodposition, Du behöver alltså vinkla hennes bäcken mot dig. Man brukar säg att barnet ska “fisa” en i magen.
    5. Var observant om du bär med plagg med hel fot. Risken är att foten “stasas” vilket betyder att den hålls fast i samma läge pga att tyget inte räcker till.

    Finns massor av youtubeklipp för att få hjälp med detta! Brukar krävas lite övning innan man får till det. Men när man väl gör det förstår man vikten av det då avlastningen blir så mycket bättre

stats