Tiingelinn – Linn Andersson

Skaffa fler barn?

Hej finisar!

 

Får så ofta frågan om vi ska skaffa fler barn och tänkte besvara lite längre här på bloggen.

 

För det första så är det ju inget man bara ska ta föregivet. Bara för det gått fort tidigare är det inte säkert att det gör det nästa gång.

 

Sedan känner jag att det är väldigt stressigt dehär med fler barn. Redan när jag var gravid fick jag frågor om jag ville skaffa blir barn och när. Känner lite att man kan få landa först i det barnet man bär på eller precis fött.

 

Ser självklart inga fel i att skaffa barn super tätt heller såklart. Jag personligen är så kluven fram och tillbaka. Barn är det bästa som finns och jag vill gärna ha 3 barn så en graviditet till hopppas jag få gå igenom med allt vad det innebär. Endel av mig vill skaffa ett till på en gång så är man klar sen och upplever småbarnslivet nu och aldrig upprepar det liksom. Jag älskar barn så mycket, särskilt mina egna, haha.

 

MEN jag känner att jag vill ha ork, det ska kännas rätt och just nu känns det inte rätt med ett till barn av många anledningar. Det är påfrestande även om det är det mest fantastiska med ett spädbarn, det förstår nog alla föräldrar och kan relatera till. Jag vill ge allt för mina 2 tjejer och orka. Sedan vill jag jobba, kanske plugga med, för kommer nog inte jobba som influenser hela livet liksom.

Vill köpa hus, fokusera på det och få ordning allt som jag vill.

 

Ibland känner jag mig klar med 2 barn med faktiskt. MEN nej, vill ha ett till barn men vet inte precis när.Det känner man nog men nu är jag långt ifrån där.

 

Nu är det Tindra och Juvelia som gäller! Juvelia är ju fortfarande min lilla, lilla bebis, hehe.

 

Puss och kram !

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Josefina

    Åh älskar namnet Juvelia, aldrig hört det förut? och Tindra är också jättevackert! Älskar namn som inte är så vanliga, mina barn heter Romeo, Angelina och Isabella?? och jag fick också höra hela tiden att ” när kommer nästa då?” Får fortfarande frågan ibland men nu är vi väldigt klara och vill bara ge de det bästa livet vi kan ge kraam

  2. Sara

    Hej! Fick den här frågan hela tiden efter mitt första barn (hon är snart 4 år) och vi fick 2 missfall, jag var så trasig inombords. Och det har satt sina spår i hjärtat. Så synd att folk inte förstår att det är en så känslig fråga. Varje gång någon frågade var det som en kniv i hjärtat. Min små änglar i himmelen. Men är så lycklig för vi fick vårat lilla syskon tillslut och nu har jag två underbara tjejer, den minsta är 4 månader nu ? Känner mig väldigt ödmjuk nu. Frågar aldrig något om dom vill ha barn/fler barn. Någon kanske kämpar jätte mycket för det ❤ Tack för din öppenhet på bloggen och Instagram. Kram

  3. Maria

    Tack! Detta va nått jag behövde höra för egen del. Jag känner också sådär. Förutom att ja har två äldre barn och har inte så många år innan jag biologiskt är för gammal. Men ja tror inte ja orkar igen o precis som du säger ja vill också vara en bra förälder till de två jag har. Förnuftet säger stop. Får snart en systerdotter och det ska bli roligt. Funderar på att kanske kunna stödja ngt barn i framtiden istället på ett eller annat sätt.
    Kram till er o god jul

stats