Tiingelinn – Linn Andersson

Jul 2020

Hej finisar!

 

Här kommer en uppdatering från jul. Vill skiva redan nu med min dåliga uppdatering på senaste att nyårslöfte för 2020 blir ett inlägg om dagen på bloggen utan undantag.

 

Min blogg var starten till ALLT! Det är trots allt bloggen jag brinner mest för djupt djupt där inne. Så jag hoppas verkligen ni känner er taggade för 2021! Det är verkligen jag!

 

Till JULEN…

Dagen innan julafton kom min syster hem till oss. Hon och jag ordnade den finaste uppesittarkvällen någonsin. Vi gjorde så mycket godsaker så ni kan inte tänka er, eller ja ni får ju se bilder nedan, hehe. MUMS!

Gabbe kom hem vid 7 tiden och hann till Bingolotto Vi alla var helt galna i bingo, var så kul! Kanske ska börja spela på söndagar, haha!

På Julafton sedan så åkte vi till min mamma så fort vi vaknade på Julfrukost utomhus. Så mysigt! Mamma hade gjort så fint ute och hennes sambo Sven hade gjort gröt till oss. Hemmagjord tomtegröt, mums!

Vi böt julklappar med min familj och hade supermysig utomhus på självaste julafton. Var så himla fint väder så gjorde ingeting alls.

 

Sedan åkte vi vidare till Gabbes mammas landställe Frunäs som ligger nära Frövi, 10 min bort bara. Där hade de dukat upp en hel buffé på uteplatsen med julmat! WOW så imponerad och tagit med allt dit ut! Var helt idylliskt med frosten, sjön och ja riktigt riktigt fint och mysigt! Var helt magiskt att vara där ute på julafton.

 

Är så otroligt glad att både min och Gabbes mamma verkligen ansträngde sig så vi kunde fira jul i år.. fast utomhus! Det var helt perfekt.

 

Vi har även förbi Gabbes pappa och bytte julklappar.

 

Sedan på juldagen städade vi hemma och packade upp våra nya fina julklappar. Tindra kom på kvällen och vi hade den mysigaste kvällen där hon fick öppna paket och mysa! Vi åt godsaker och hade en fantastisk kväll. Hon var så nöjd lilla prinsessan. Hon och hennes Olof gosedjur har varit oskiljaktiga sedan dess, hehe.

 

Annandag jul åkte vi ut till mamma igen och firade med Tindra. hon fick öppna paket ute och mamma hade gjort ett så fint fikabord med massa gott Tindra var så glad och fick paket av tomten som hade solbrillor på sig, hehe. ” Det hade han inte hos farmor” sa hon. Hon firade ju jul hos sin farmor med sin sin pappa och hans släkt på julafton. Goa tjej!

 

Allt blev så himla bra det kunde bli en jul ett år som detta!

 

 

 

MumsigtMed gottMin gran, så så enkelt!Hela buffen Sååå goda!Perfekta även till nyår ju! Bara gräddfil, stjärnchips , rödlök och rom. Trodde aldrig jag skulle vara klädd såhär på julafton, brukar alltid ha en julklänning hehe. Men kände mig fin faktiskt. Mamma och JuveliaMin magiska bukett från Reza och Angelica!

Puss och kram på er

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Helena

    Min son fick snögubben Olof från frost när han var 3 år och han e nu 9 år och den e med än och han säger nej jag ska inte ha Olof med när han åker till kompisar och ska sova över men innan han åker så packar han alltid med Olof..

  2. Tess

    Jättefina bilder, så bra blogg du gör. Har en fråga ang hur du gör när ni är hemma hos någon med Juvelia när det gäller amning/flaskmatning samt när hon ska sova. Brukar du gå undan? Sover hon själv i eget rum på nätterna?Tacksam för svar 🙂

stats