Tiingelinn – Linn Andersson

Nyår 2020 till 2021

Hej finisar!

Hoppas ni alla mår superbra!

Mitt år har börjat med en kall dusch då det är något fel med vattnet i hela vårat hus så pigg blev jag i alla fall. Annars har jag mest jobbat faktiskt och Tindra har badat. Jag har städat och ikväll ska vi spela spel med Tindra och laga Hello fresh mat.

 

Igår firade vi nyår först på dagen hos min mamma som hade gjort så fina små tapas smörgåsar. Mums det var så himla gott! Tindra fick åka lite pulka ute med som hon tyckte var jättekul. Hon fick en så fin rosa pulka i julklapp av sin gammelmormor och gammelmorfar. Vi träffade även dem en korits där ute.

När vi kom hem började vi direkt med vår nyårsmeny. Det blev jag, Fanny, Gabbe och Max, sedan barnen med såklart. Vi hade färsk hummer som förrätt, plankstek som varmrätt och vitchoklad mousse till efterrätt.  SÅ gott! Till det hade vi även löjroms chips, ett stort fruktfat, lite chark och lax med avokado och soja! MUMS.

Tindra fick välja vad hon ville ha till middag, verkligen vad som helst, hon valde köttbullar och makaroner så det fick hon. Sedan till efterrätt fruktsallad och en tablettask trots att det inte var lördag. Hon var så nöjd så.  Tindra var vaken till 21 sedan somnade hon men hon ville ju se ”rymdraketerna” som hon kallade det så fem i 12 satte vi på henne overall, gick ut på balkongen och så fick hon vara med och skåla. SÅ, SÅ mysigt!

 

Ett så mysigt nyår med min syster, Gabbes bror och mina barn och sambo, Dessutom hos mamma över dagen med, helt perfekt!

Puss och kram !

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats