Tiingelinn – Linn Andersson

Struktur i skafferiet

Hej finisar!

Hoppas allt är bra med er!

Har blivit riktigt bra på att få in rutinen att uppdatera er här på bloggen men desto sämre på att uppdatera med storys på Instagram. Måste försöka få till så jag lyckas med både och.

Har så mycket planer för 2021. Tusen bollar i luften och nu gäller det bara att ta ner mig själv på jorden och beta av en efter en.

En sak som stressat mig otroligt mycket på senaste är stök! Många småbarnsföräldrar och även ni utan barn känner säkert igen er. Men vi har haft allt så sjukt stökigt. Värre än alla dra, känns det som i alla fall. Det går inte att städa fast man städar för det är prylar överallt.

Min syster hjälpte mig med mitt och Gabriels sovrum en dag. Det tog oss 3 timmar. En annan dag tog vi min garderob, det tog oss lika lång tid det. Gabbes mamma hjälpte han med hans garderob och idag gick vi på det värsta av allt, skafferiet.

Jag har städat det flera gånger men det slutar alltid i kaos igen. Nu var det ändå bättre än tidigare gånger men som ni ser inte en trevlig syn. Gabbes bror har hjälpt mig i somras med det och nu gick vi all in. Hade köpt massor med förvaringslådor på Ikea. Gick på lite pengar när man behövde så mycket men för mig är det värd det. Det är en julklapp/ födelsedagspresent till mig själv. Jag fyller år nu den 25:e januari redan. en månad och en dag efter julafton.. vilken tur va? Alla som säger att det är sååå bra att fylla år i början av året eller att vara ” januaribarn… hmm, ja kanske men i mitt fall har jag inte tagit moppe…, tog körkort när jag var 21 år… drack alkohol för första gången när jag var 20 gick på systemet första gången när jag var 21… så ja.. inte haft användning för det, haha. 

Men tillbaka till ämnet, jag hade köpt massor med lådor så vi strukturerade upp hela skafferiet. Det tog flera flera timmar, vi hittade massor med saker vi inte visste om att vi hade och nu är jag så taggad på att använda upp allt vi har innan vi handlar mer.

 

Struktur är något jag lever för. Håller på och strukturera mitt hem, jobb, allt. Det är verkligen något som får mig att må bra och minskar stress hos mig enormt mycket!

Efter skafferiet firade vi med lite hämtmat från vårt favorit ställe sobi. Jag bjöd självklart Fanny och Max som hjälpt oss ännu en dag. Vi har hängt så mycket med dem på senaste. Min syster och Gabriels bror. Vet att man egentligen bara ska träffa de man bor ihop med under pandemin men vi har begränsat oss så mycket. Är ju perfekt då med Gabbes bror och min syster som är vår släkt.

Vi har spelat monopol flera kvällar, tittat på film och haft så mysigt.

Klippte även mina fina palettblad ikväll. Älskar mina blommor, hihi!

 

Okej här kommer före och efter bilder: 

Före……

Efter…

 

Tror det är lättare att hålla ordning nu när var sak har sin låda, taco-lådan, klämmis låda, en burk för Juvelias gröt, en för flingor… , ni fattar. Min fina hylla. Kvällens middag

 

Puss och kram

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Angelica

    Så ser vårt skafferi också ut. Spelar ingen roll hur mycket vi städar det. Blir galen! Men smart med lådor. Särskilt när vårt skafferi bara är ett skåp. Jag avskyr att behöva dra fram saker för att se det bakom, så kanske ska investera i lådor när jag börjar jobba igen.

  2. Anna Stina Silfverberg

    Oj vad imponerad jag är av dig !
    Vilken fin familj o såå fina barn
    brukar ej kommentera men din blogg är outstanding som jag följer varje dag ( gammal kärring på 68 )
    Tyvärr har jag 2 av mina barnbarn i Melbourne så ej så ofta vi ses o speciellt inte nu
    All Lycka till hela din familj / Kram

stats