Tiingelinn – Linn Andersson

Snölek

Hej finisar!

 

Äntligen har snön landat i Örebro med och verkar som den ska stanna veckan ut MINST! Äntligen, som vi längtat!

Tindra kom i morse vid klockan 10. Vi skulle ha träffat vänner ute men pga corona fick de ställa in då de var lite snoriga. Men istället så spenderade jag och barnen dagen med att tvätta, haha. Tindra älskar att hjälpa mig och tvätta. Sedan lekte vi flera timmar inne på Tindras rum.

Jag och Juvelia satt där inne och Juvelia blev helt till sig. Hon skratta som en tok. Det gör hon varje gång Tindra kommer hem. Hon blir helt galen och skrattar och skrattar och jag jag vill gråta av lycka. Det är verkligen som att hon saknat sin storasyster. Tindra blir så nöjd när hon skrattar. Hon sitter och leker och berättar allt hon ska lära Juvelia, cykla, leka med babblarna osv osv.

 

Tindra var INTE nöjd med den fina ordningen i vårt skafferi. ” Vad har ni gjort mamma” sa hon till mig, hahaha! Förut kunde hon smyga in och ta kakor själv men nu har vi ställt alla godsaker högt upp och allt står ju i lådor så man inte ser, haha. Så bra!  Godsakerna får man på helgen ju!

 

När Gabriel kom hem gick vi ut i snön och lekte. jag var ner i förrådet och letade fram våra slalom saker för där hade vi överdragsbrallor till oss vuxna. Det bar faktiskt riktigt härligt ute i vintervädret. Tindra var otroligt nöjd. Vi gjorde en snögubbe familj. Tindra, Juvelia, Mamma och Gabbe. Vi kastade snöbollar och puttade varandra i snön. Så kul. Tindra blev arg när vi skulle gå in och äta, så kul var det.

På tal om snögubbe familj. När jag var liten byggde jag, min syster och min kusin en snögubbe familj i min farmor och farfars trädgård. Vi hade gjort typ 10 snögubbar och gått all in. En av dem hade spagetti som långt blont hår, haha. Vi blev med på bild till en grej som heter ” FRÖVI SIDAN” med våra snögubbar och Farmor och farfars hund blev helt galen och hoppade upp på spaghetti snögubben och käkade upp håret, hahaha! Minnen…, kommer aldrig glömma!

Imorgon väntas BVC besök för Juvelia samt träffa mormor och morfar utomhus utanför oss. Vi ska byta lite palettblads sticklingar bland annat. hehe. Vi har fortfarande ena bilen på lagning men Gabriels bror ska skjutsa mig och barnen. Så tacksam för vår familj.

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats