Tiingelinn – Linn Andersson

Frågestund!

Hej finisar!

 

Eftersom jag uppdaterat dåligt  tänkte jag att ni förtjänar en frågestund! Det brukar alla mina följare uppskatta! Jag körde frågestunden på Instagram och så svarar jag här på bloggen. Blir lite mer välformulerade svar och jag kan ta med fler frågor, hehe.

 

Bor din syster hos er?

Nej det gör hon inte men hon har bott här rätt mycket sedan nyår. Fanny är 18 år, går sista året på gymnasiet och bor egentligen i en egen lägenhet i Lindesberg men nu när det är hemstudier MINST till april så har hon varit hos oss massor och hjälper mig med jobbet och barnen. Helt fantastiskt. Min syster betyder så mycket för mig.

Kommer du ta vaccinet för Covid-19 ?

Ja det är en självklarhet för mig att jag kommer att ta det. Det sprids så mycket propaganda och det tycker jag är helt sjukt. Vaccinet gör inte att allt blir som vanligt igen men en bra bit på vägen. Jag tänker ta det för samhällets skull och min egen. Hoppas verkligen fler tänker som jag.

Vart kommer din förlovningsring ifrån? 

Den kommer ifrån guldfynd. Den är så vacker, jag älskar den.
Länk till min ring här. 

Önskar du dig en son?

Alltså, ja och nej. Jag är mer än nöjd med mina fantastiska flickor och hade inte önskat att någon av dem skulle varit en pojke istället men hade heller inte blivit besviken om de hade varit det. Samma i framtiden om jag får fler barn. Kön spelar ingen roll, kommer bli lika glad för en 3:e flicka.

När ska ni skaffa ett till barn?

När och när, just nu har jag inget sug alls. Jag är så nöjd med mina två tjejer. Men jag vill hemskt gärna ha ett till barn i framtiden. När vet jag inte. Vill hinna flytta till hus först och plugga florist i ett år. Men kanske så det blir 3 år mellan varje barn. Är ju 3 år mellan Tindra och Juvelia så när Juvelia ska fylla 3 år vore det mysigt med en till. Tror jag.

Berättade du för någon att du ville ha barn så ung och vad sa de?

Ja, jag tror alla som kände mig visst att jag ville ha barn tidigt. Men jag sa inte till någon att vi hade börjat försöka. Det första en av mina vänner sa till mig när jag berättade att jag var gravid var ” Men va? Ska jag följa med dig och göra abort? Vi ska ju ta studenten snart, det kommer inte vara kul att vara gravid då ju”.

Förlorade du många vänner när du blev gravid/ mamma?

Denna fråga var lite på samma spår och svaret är tyvärr JA! Jättemånga vänner. Amanda och Moa har jag alltid haft kvar. Oavsett vad. Enda sedan vi blev vänner, Moa vid 5 år och Amanda vid 12 år. De stöttade mig från första början. Samt en till barndomsvän till mig. Jag var hemma hos henne i hennes lägenhet jämt och fikade. Vi pratade om allt, hon köpte så fina bebiskläder till Tindra. Jag saknar henne ibland vi hade många fina minnen tillsammans.

Hur som helst, när jag blev gravid och fick barn fick jag många nya vänner! Via ” föräldrargruppen” jag gick i som gravid med andra unga blivande föräldrar men även på andra sätt. Tex min vän Alva och min andra vän som med heter Moa. Evigt tacksam. Helt annan typ av vänner är alla som övergav mig för jag var gravid. Detta är mer människor som är på samma plan i livet.

Vilken storlek har Tindra och Juvelia i kläder?

Denna frågade så många. Tindra har 98 och Juvelia 68. Tindra klassas som liten för sin ålder men inte så mycket. Juvelia är väldigt kort, vikten är precis på normalkurvan och huvudet över, hehe.

Är du nöjd med hur du ser ut?

Jag vill egentligen inte skriva det här men nej inte alls. Det kan göra mig galen ibland. Hur ska jag lära mig det lilla? Hur svårt kan det vara?

Vart brukar du köpa matchande kläder til dig och barnen?

På så olika ställen! Bland annat HÄR.

Vart är ramarna ifrån som bilderna på barnen sitter i?

Fått massor av frågor och ramarna ingår de är liksom ihop med bilderna som Memories by Julia har tagit på oss. De är hantverk och går inte att sätta i en annan bild i dem.

 

Skriv fler frågor så svarar jag på mer imorgon, om ni vill.

 

Här kommer lite bilder som ni missat!

 

 

 

Mys och matchning med syster En matchning med systrarnaEn tjej som vattnar mammas blommorMUMS! När vi för 2 veckor sedan åt pizza och Tindra fick sin egen första barnpizza! Jag och GabbeGullungen !Jag och mina girls!

Puss och kram !

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Tina

  Såg din kommentar på instagram, kan du inte dela med dig av känslor och tankar över att ha blivit en till i familjen och hur det påverkar relationen? Tror att det är bra även för andra att förstå att inte allt är en dans på rosor att få en bebis. Det är ju väldigt personligt förstår jag. Men om du vill/orkar.

 2. Katie

  Vad olika man kan känna Jag levde många år med svår anorexi och i oktober blev jag mamma och jag har aldrig varit så nöjd med min kropp som jag är nu 😊 Kroppen har återställt sig så fint och jag är så glad och tacksam för hur fantastisk min kropp är.

  Du är jättefin! Glöm aldrig det ♡

 3. Tina

  Hej! Har några frågor 🤗
  Skulle du vilja skaffa husdjur och i så fall vilket/vilka?

  Vad mer exakt är det du inte är nöjd med ditt utseende?

  Ibland ser jag att du skriver ”fråga mig något” på instagram men ser aldrig att det kommer några svar. Beror det på att det inte kommer in frågor eller att du svarar privat?

  1. Si

   Jag vet inte om Linn kommer svara hör då hon besvarat frågor på senare blogginlägg (och då kommer sällan svar på det gamla.

   Av egen erfarnehet kan jag säga att svar inte kommer privat. Jag misstänker att det då helt enkelt kommit upp viktigare saker i Linns liv som gör ser frågestunden uteblir,
   Många gånger kommer inte alla frågor med, och då kan jag också lite undra över prioriteringen att svara på frågan ”hur gammal är du” med tanke på att det tar tio sekunder att googla. Fattar inte varför folk ens skickar in sådana frågor

stats