Tiingelinn – Linn Andersson

Mina 23 års presenter

Hej finisar!

Tänkte visa er vad jag fick i present nu när jag fyllde 23 år, hehe. Kanske supertråkigt att läsa om jag vet inte, kommentera gärna om ni gillar att se inköp ( som inte är samarbeten utan sådant jag betalat själv för) och presenter jag fått som nu av min familj och vänner. Jag själv älskar att läsa och titta på sådant.

 

Fick sex stycken fina champagneglas från ett märke som heter Leonardo av min mamma. Min syster köpte sex sådana glas till mig i julklapp fast för vin och nu köpte mamma dessa samma serie! Jag älskar att samla på glas och porslin. Dessa är helt magiska med blom ” spetsen” plus de går att köra i diskmaskin trots att de är kristallglas med mönster. Mönstret är liksom inte målat utan ” ristat” om ni förstår.

 

Kom till glasen HÄR. Går enbart att köpa online.I samma serie fick jag nu dessa av min syster. Vattenglas i samma serie!

 

Här kommer ni till hela denna serie. 

Av Gabriels mamma fick jag ett jättefint halsband från Skultuna med en ängel på! Blev så glad för det med. Älskar Skultuna, älskar änglar och älskar smycken! Så himla fint! Sedan fick jag denna lyxiga set till håret av min vän Moa! Alltid älskat Maria Nila! Denhär serien är perfekt för mitt alltid slitna hår och oljan är underbar!  Av min lillebror och hans tjej fick jag detta fina set med ostknivar och en mini osthyvel. Helt perfekt jag som ÄLSKAR ostar och chark ju! 

och dehär fina fatet av min mamma!  Det är från en ny serie av Mateus som jag ÄLSKAR, det vet ni ju! Ni hittar fatet HÄR.

Puss och kram på er!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Helena

    Visst e det roligt att samla på glas i serie..Jag önskade mig Carolina Gynning vinglas och fick 2 av min sambo och barn,köpte 4 st för pengarna jag fick av min pappa, 2 av presentkortet jagv fick av jobbet..Fyller jämt i åt så jag ska önska mig hennes ölglas då

    1. Linn Andersson

      Jo men hann inte komma. Var från Matheus porslinet och det är fast i Portugal pga covid-19. Ser fram emot att det ska komma. Kram

stats