Tiingelinn – Linn Andersson

Barn stoppar inte mig

Hej finisar!

Hoppas allt är superbra med er!

Med mig är det bra, trött som bara den så ska sova alldeles skraks.

 

Denhär veckan kommer det ske massor med saker!

Ska a babysång för er på instagram, möte med revisor och redovisningsbyrån, håller på att omvandla min enskilda firma till aktiebolag och ska straks berätta om ett nytt spännande projekt som jag har på gång!  Har massor med samarbeten bokade med, ja men ni hör, det är mycket å agendan.

 

Att vara mamma är inget som stoppar mig utan snarare driver mig framåt. Det är struntprat att man inte kan lyckas när man har barn. Jag är en person som inte ger mig i första taget. Min morot just nu är att köpa hus, det är min Gösta dröm just nu och jag kommer kämpa mig fram till dedär huset. Inga ärvda pengar eller ” pappa betalar” här inte utan jag jobbar mig till varje krona.

 

Sedan unnar vi oss lite förryckte, hehe. Måste bli ännu bättre på att spara men det är så svårt. När det kommer till mat, frukt och grönt så vill jag slösa pengar där. Eller slösa pengar vill jag väl inte men jag vill köpa bra mat. Lax äter vi mycket, handskalade räkor, svenskt kött, mycket grönsaker och sallad samt frukt, ja det blir rätt dyrt men jag tycker faktiskt det är värt de. Men hämtmat ska vi verkligen dra ner på, och andra onödiga utgifter.

 

Här kommer lite bilder på mig och barnen!

 

 

 

Puss och kram !

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Katie

    Jag är noga med att köpa svenskt bra kött men önskar att jag kunde lägga mer pengar på massor med frukt. Det blir dessvärre för dyrt och inget jag kan prioritera som ensamstående med barn. Jag köper blåbär, hallon och så när det är erbjudande annars blir det bananer oftast (äpplen förvarar jag i förrådet från årets skörd. Så gott och lyxigt ?) Älskar att bo i radhus med egen trädgård. Planen är att köpa en vinbärsbuske till sommaren. Skulle vara så gott ???

stats