Tiingelinn – Linn Andersson

Pinchos hemma och snölek

Hej finisar!

 

Efter lite förkylning och sjukstuga här hemma är vi alla friska, och testat negativt för covid-19. Jäkla sjukdom dedär! Eftersom min syster var hos oss när hon, Gabbe och barnen blev förkylda så fick hon stanna hos oss innan testet var gjort. Men nu när alla är bra och hon testat negativt har hon åkt hem. Var så mysigt att ha henne här hehe, men nu återgår det till våra vanliga familjerutiner.

I lördags tänkte vi beställa pinchos mat ( take away som de börjat med) men när vi skulle beställa var det tyvärr fult redan. Då gjorde vi egen pinchos med bara saker vi hade hemma. Måste säga att vi fick till det riktigt riktigt bra hehe.

Tindra tyckte det var så mysigt med flera favorit maträtter som pannkaka, halloumi, köttbullar, gurka, mos, mini pizza, ( De finns på lidl, tips tips är de som står bredvid moset på min bild,  och så popcorn och milkshake! Mums!

Igår när Fanny skulle hem kom mamma och hämtade henne. Då gick vi först till en lekpark och så fick Tindra åka lite skidor och pulka. Hon var så glad och älskar att vara utomhus. Är jag som är en sådan fryslort hehe.

Idag ska vi mysa hemma, kanske ta en promenad och klockan 17 ska Tindra till sin pappa.

Gjorde denna bukett av blombuketter jag fått för exakt en vecka sedan men som börjat vissna. Dessa blommor var fortfarande fina, hur bra blev den inte?

 

Puss och kram !

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats