Tiingelinn – Linn Andersson

Måndag igen

Hej finisar!

Måndag igen! En bra sådan för idag kommer min lilla Tindra hem. Som jag saknat henne. Jag brukar få henne vid 10 men idag var jag tvungen att jobba så hennes pappa lämna vid 16 idag. Känner mig så dum men jag måste sluta ge mig själv dåligt samvete över att jag jobbar. Det gör ju nästan alla vuxna, studerar eller jobbar. Jag har ju tur som har det så flexibelt och kan vara med barnen så mycket som jag kan.

 

Nu ska jag och Juvelia jobba undan, jag ska fixa lite här hemma och sedan är hon kommer i eftermiddag/ kväll, vad man nu vill kalla det så ska vi spela spel och mysa! 100% tid för Tindra. LÄNGTAR!

 

I helgen har vi tagit det lugnt, varit på middag hos Gabriels föräldrar och sedan kollat Mello med min familj via zoom eller vad det hette. Jag och Gabbe satt hemma hos oss, mamma och Fanny hos sig och lite andra vänner hos sig och så såg man varandra på datorn, var faktiskt så kul!

 

Och juste.. råkar vara så att jag ÄLSKAR melodifestivalen, haha. Jag la ut en liten ruta på instagram där man kunde rösta på. jag tittar på mello” eller ” Nej jag är en tråkmåns” . Ta det inte på alvar! Man måste inte kolla på mello bara för jag älskar det, haha. Senaste åren har alla gnällt att de är så himla ” skiiiit” så därför är jag lite ” kaxig” tillbaka. Det får man ta med en nypa salt, hehe. Jag älska programmet. Inte för jag tycker bidragen är bra utan för känslan. Bästa bidragen var förr med Linda Begtzing, Carola och hela den grejen. Men ja, jag tycker det är mysigt att ta fram chips, sitta där med familjen och bedöma bidragen.

 

Här kommer lite bilder på min minsta guldklimp!

Hur söt får man vara?

 

Puss och kram!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Julia

    Vore roligt att se dina döttrar i samma ålder i ett inlägg! Mina barn är inte så lika men jag tycker det är roligt att jämföra!

stats