Tiingelinn – Linn Andersson

Week-and I Växsjö

Hej finisar!

 

I fredags var Gabriel ledig pga att han jobbar ju skift så då åkte vi till Växsjö redan fredag eftermiddag! Som vi längtat!

Vi åkte dit för att träffa min agent och bästa vän Reza och hans familj med barn och sambo. Åh, deras lilla Aili! Så liten och söt, man smälter, och så deras tre pojkar förstås.

 

Tindra började leka med deras barn direkt. De var så gulliga när hon kom och sa att de skulle titta på Barbie på TV:n för henens skull. Ändå så gulligt. Hon hade verkligen fest där. Fick äta köttbullar, pannkaka och Mcdonalds. Hon var riktigt nöjd. Sedan på kvällen fick alla godis och ja, så nöjda barn, hehe. De lekte och hade så kul. Och sleepover. Tindra låg på en madrass på barnens rum och hade myskväll samt sov en stund. Sedan när vi gick och la oss tog vi med henne ner till oss. Hon är ju ändå bara 3 år och det var ju första gången de träffades. Men så kul. Hon frågar redan när vi ska åka dit igen.

 

Sedan är ju min unge den mest lillgamla tjejen som finns. När hon var uppe och lekte med barnen så sa vi typ ” Ropa om det är något Tindra” . Då kommer hon tillbaka och ropar efter en stund ” Säg till om ni behöver mig” till oss vuxna på nedervåningen, haha!

Vi kollade mello, åt massa gott vi vuxna med, sushi buffe bland annat och så blev det såklart jobb med serien ” Livet utan filter” vi snart kommer börja sända. Längtar så mycket nu verkligen.

 

Åh vad man önskar man bodde närmare denna underbara familj. En sååå skön helg, kände mig helt utvilad trots att Juvelia strulade lite på nätterna och vi var vakna hyfsat sent. Fick så mycket avlastning av Gabriel med Juvelia. UNDERBART! Lilla Aili! Sååå söt!Juvelia älskade Ailis bärsjal. Vår sushi buffé asså MUMS! Så mycket godare Sushi Yama än hemma. Önskar vi med hade så gott! Mer gott!

Och små tjejerna bredvid varandra. Juvelia är så stor bredvid men hon är ju ändå 6 månader äldre än lilla Aili! Men tänk när de blir större, då kommer det inte vara någon skillnad. Båda två är födda 2020. Åh tror de kommer bli bra vänner våra små flickor.

Puss och kram !

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats