Tiingelinn – Linn Andersson

Fina posters och tavlor

Hej finisar
Inlägget är i samarbete med SwedeArts
Alltså först och främst måste jag berätta en så rolig grej. För snart ett år sedan skaffade jag mig nya tavlor till vårt vardagsrum. Min favorit var en med 2 lejon som gosade med varandra som jag tänkte att man underförstått skulle förstå var mig och Gabriel. Sedan sa jag det till min kompis när hon var hem till oss och såg tavlorna och det första hon säger är ” Det där är ju två hanar”. Ända sedan dess har jag letat och letat och letat efter en ny poster med en hona och en hane och så nu äntligen hittar jag det hos SwedeArts, haha. Så himla fin. Vi älskar lejonkungen och har sett den flera gånger tillsammans både tecknade och o tecknade så nu är jag verkligen så nöjd.
Till den har vi nu även de två små nallarna som håller om varandra som underförstått ska symbolisera våra barn Tindra och Juvelia. Sedan lite pampasgräs, blommor och så ” A picture say mor than a thousand words” så fint och tänkvärt citat. Älskar det, inte så klyschigt som ” carpe diem heller ” .
På Juvelias rum har vi med nya posters med små söta barnmotiv. Också lite syster tema där och så en Miranda nalle jag inte kunde motstå. Har alltid älskat Miranda nallar och så blombuketten så himla sött.
Dessutom har vi beställt 3 st tavlor till Gabbes bror. De svarta med dykaren, och så vattenfallen till, tyckte verkligen de blev så bra!
Så ja, hos SwedArts kan ni hitta fina barntavlor  , abstrakta tavlor, personliga tavlor som den med lejonen som är så personlig för oss och tusentals andra fina posters. In och kika om ni hittar något fint.
Puss och kram på er!
Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats