Tiingelinn – Linn Andersson

Tankar och drömmar i livet

 

Hej finisar!

Hoppas allt är bra med er mitt under pandemin! Just nu går det magsjuka på Tindras förskola så hon har varit hemma frisk 2 veckor ( med denna som inte är slut än). Har mycket hellre ett friskt barn hemma än ett sjukt. Men nu börjar det nog lugna ner sig så nästa vecka tror jag hon kan gå igen. Har sådan fobi för magsjuka och våra så hemskt om lilla Juvelia skulle bli smittad.

Vad har ni för er nu under pandemin? Känns som idéerna tar slut och får så dåligt samvete när barnen sitter framför TV:n men vad ska man göra ? Vi pysslar, målar naglarna, leker, busar, lagar mat, pusslar, läser böcker, går promenader, är i lekparken. FInns inte så mycket annat.

Samtidigt som tider går så sakta så rusar den fram verkligen. Längtar så till våren nu! Snart mars och officiellt vår, men längtar tills alla blommor börjar knoppa, blir helt nykär då varje år, haha. Körsbärsblommorna är mina absoluta favoriter. Ska plantera ett sådant träd i min trädgård. Gud vilka husdörmmar jag har . Jag känner lite att det enda jag behöver i livet är min familj, vänner mina barn och ett hus med en fin trädgård. Har inga drömmar om att bli svinrik. jag tror inte lycka sitter i pengar. Pengar har sina fördelar och gör många saker lättare men har man förryckte pengar blir det nog inte så kul. Jag gillar dehär med att kämpa och spara ihop. Den dagen jag går till banken och har skrapat ihop till ett hus och får lånelöfte på vårt drömhus kommer jag vara så himla stolt.

Älskar att vara inne på hemmet och titta på fina villor. Kommer verkligen uppskatta dedär huset när det blir mitt det är jag helt säker på.

 

Mina drömmar i livet är verkligen bara at leva ett familjeliv. Stå och laga mat tillsammans med sin partner, äta middag tillsammans hela familjen med tända ljus, se ljusglimtarna i vardagen. Spela ett sällskapsspel tillsammans och så. Sedan på sommaren hyra en stuga, gå på nöjesfält och sommarland med barnen, och sedan krypa ihop i en liten våningssäng och läsa en godnattsaga. Det är mina drömmar i livet. Jag är inte en sådan tjej som drömmer och dyra väskor för 50 tusen. Det är min familj som står i fokus och så en trädgård med massor av blommor och träd och växter, kanske en mini fontän.

Och med huset vill jag att dt ska kännas inbjudande, vill verkligen så gärna ha ett gästrum så tex min pappa eller syster eller några kompisar kan sova över hos os spontant om det blir en sen kväll. man ska känna sig inbjudna. Barnen ska kunna ta hem kompisar och leka och jag vill baka bullar till dem, haha. På riktigt det är det som är min dröm med mitt liv.

 

Så nu ska jag göra allt för att uppnå dedär huset jag längtar efter.

 

Lägga i en ny växel när det gäller spara pengar.

 

Här kommer bilder på mina fantastiska flickor.

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Nina

    Så fint skrivet. Skönt med nån som har sånna rimliga önskemål. Du verkar vara en sån bra person. Följ ditt hjärta och magkänsla. Din önskan är jordnära och med all säkerhet realistiskt. . Jag önskar dig verkligen allt detta. Hoppas vi får följa med på din resa . Kanske kommer du ha ett växthus med alla dina sticklingar ?

  2. Katie

    Jag önskar bara en enda sak i livet och det är att min dotter får ett fint liv och att allt går henne väl ??
    Vi bor i radhus med en gullig liten trädgård.
    Men ja. Tänker på det varje dag att det enda jag önskar är att alla är snälla mot henne och att det kommer gå.henne väl genom livet ?❤

stats