Tiingelinn – Linn Andersson

En fredag med mina flickor

Hej finisar!

Hoppas allt är bra med er!

Igår hade vi en helt fantastik dag jag och tjejerna! Först hade vi mysigt på morgonen och åt frukost tillsammans. Gjorde egen smoothie till oss alla 3. Juvelias blandade jag ut med grötpulver, hehe. Vi planterade även lite nya palettblad på morgonen. Tindra älskar att hjälpa mig att vattna och greja.

Sedan lekte vi inne och gjorde fisksoppa till lunch. Tindra hjälpte till och var så nöjd. Hon gillar ju verkligen att laga mat. Kommer kanske bli en liten Tindra i Sveriges yngsta mästerkock om några år, vem vet, hehe.

Efter lunch gick vi ut i det fina vår vädret ( trots februari än, hehe) men det var verkligen så skönt ute. Barnen var glada och vi stannade i en liten lekar där vi var helt själva. Tindra lekte massor och for runt hehe. Juvelia fick gunga lite och det älskade hon. Var första gången jag gungade henne. Hon var så söt så en liten tår kom.

 

Jag har blivit så känslig verkligen. Får tårar av allt möjligt. Blev efter jag blev mamma och ännu mer nu som tvåbarnsmamma. Blir berörd av så konstiga saker. Men är så vackert att se sina barn lära sig saker och att en så liten människa som inte kan prata sitter och njuter och verkligen visar att ” Dehär var kul mamma”.

 

På kvällen sedan så fick vi hem plockbricka från Sallad & som stället heter. Otroligt gott verkligen. Vi skulle haft främmande men det blev förhinder så några vänner fick komma och hämta ena brickan och ta med sig hem. De skulle ändå komma för att hämta en napp till sin dotter. Jag är verkligen nappakuten, haha. Har nappar av alla märken verkligen. Just den sorten hon behövde kan man inte köpa i butik, bara beställa och man får ju panik när alla nappar är borta/ gått sönder och barnen inte kan sova utan. Kanon att man har sina vänner då ju!

Hur som helst, plockbrickan var verkligen SÅ god och Tindra fick en egen. Blir extra glad när företag som kommer med bud tänker på mina barn också. Samma med fotografer som haft någon liten present till mina barn. Betyder så mycket när man inkluderar barnen. Barnen är mitt liv. Allt blir roligare med dem. Dock såklart väldigt skönt med egentid också!

Tindra njöt verkligen av smoothie, kycklingspett hon åt upp ett helt, gurka älskar hon, melon, så massa godis och grejer. ” Dethär var mysigt mamma” sa hon.

Till efterrätt sedan åt vi så kallade ” Smash hjärtan” . Det är då hjärtan i choklad, våra var med vit choklad som var färgad rosa, hehe. sedan ska man krossa dem med en liten hammare och så är det en suprise inuti!

Fick dessa hjärtan av samma tjejer som tidigare i veckan kom med en vacker bukett till mig med rosor och choklad doppade jordgubbar. SÅ SÅ gulliga. Heart.smash heter de på Instagram. Även dem hade tänkt på Tindra. Blir så glad när man tänker på barnen, kan säga det tusen gånger och skriva med. Hon var överlycklig över att få hamra sönder sitt lilla hjärta och äta chokladkaninerna.

En mysig lyckad kväll helt klart, hela dagen var riktigt bra!

 

Juvelia i nya dressen från farmor. Lite stor , hehe. Storlek 74 men hon växer så fort. Tyckte verkligen den framhävde hennes ögon. Är inget filter alls på denna bilden. Snutten fick hon när hon låg i magen av Moa och Eddie. Mumsiga soppan. Tindra brukar inte alls gilla soppa men denhär mer än gillade hon, blev soprent i skålen. Fick hem en så vacker sten på posten av en vän och så ett handgjort smycke med en sten i, så fint!Jag hann med ett samarbete ihop med Bubbleroom med. Koden ” LINN” ger er 10% på Hela hemsidan inkl rea. ( Samarbete från minsta)

Ser ni så mycket fina palettblad ! Cooling på promenaden!

Mössan hittar ni här. Juvelia har likadan ( adlink)

Här hittar ni liknande solglasögon från årets kollektion Tindras är från förra året. ( adlink) 

Världens sötnos med!Mums så gott !Så nöjd med sin egen lilla bricka!

Hur fint och gott på en skala 1-10 wow!

 

Puss och kram !

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats