Tiingelinn – Linn Andersson

Veckan som varit

Hej finisar! Här kommer en liten uppdatering om vekan som varit.

För prick en vecka sedan var vi hos min mamma och tittade på mello och nu ska vi snart titta själva. Mammas sambo är sjuk så vi kan såklart int komma dit. Får se om jag kan göra lika fint som min mamma hade gjort till oss. Blir nog svårt tyvärr.

 

I början av veckan träffade vi Lia och Vince och lilla lillbror i magen och tog oss en långpromenad. Så skönt och världens sötaste lilla familj!.  Sedan har vi träffat min mamma och syster, min mormor och morfar ute i lekparken såklart och så hade de med sig sockerkaka och ett varsitt paket med så fina klänningar till tjejerna. Ska visa er sen. Min pappa var här och läste massor med böcker för Tindra. Var så himla mysigt när han kom, Tindra var så glad och pratade om när vi grillade hos han i somras.

En toppenvecka helt klart. Tindra har varit hemma hela veckan då det går magsjuka på förskolan än.

Här kommer massor med bilder.

Mello kläder såklart! 

Juvelia och Vince Fick dessa fina chokladdoppade jordgubbar i bukett av två tjejer. De kom och ringde på och sa att de älskar det jag gör och ville ge tillbaka. Blev så glad.Tindra och morfar Så stolt 

Puss och kram

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats