Tiingelinn – Linn Andersson

3/3-2021

Hej finisar!

Idag den 3/3 är det prick 3 år sedan min stora prinsessa döptes. Det var en dag innan hennes 6 månaders dag. Tiden går så fort. Tittade på gamla bilder från dopet och blev helt full i tårar. Kan vara mina hormoner, fick min mens idag så extra känslig.

Sitter nu med min lilla tjej i famnen om dagarna som nu är äldre än vad Tindra var då, hon blir nämligen 8 månader imorgon. ( Båda tjejerna är födda den 4:e haha) . Tiden går så fort, känns som Tindra var så lite nyss.

Kommer ihåg o tänker tillbaka. Livet var så annorlunda men ändå inte. Känner mig så vuxen nu mot då. Men det är bara 3 år som gått. Helt otroligt. Jag älskar mina tjejer så det gör ont i mig. Jag vill så gärna stanna tiden. Snart har jag inte ens en bebis längre.

 

Juvelia börjar få mer och mer personlighet. Hon är så mysig, får tårar i ögonen igen. När jag tar upp henne så ler hon ALLTID mot mig, varje morgon ett stort leende. Hon är helt underbar. Har ni känt en känsla at ni älskar någon så mycket så ni inte vet hur ni ska uttrycka er? Så känner jag så ofta när jag gosar med henne, och när Tindra kommer och vill gosa med mig. Svämmar över av lycka när jag tänker på mina barn.

 

Nu längtar jag bara efter att pandemin ska ta slut. Alltså det smärtar mig att inte Juvelia har fått ett dop. Det är ju så vackert, hon ska ju få gud föräldrar, som vi inte ens har tillfrågat än, allt bara skjuts upp hela tiden. Inser att det inte kommer bli något dop förens hon är stor, över ett år liksom. Men vill ha ett ändå, så himla fint med en fest för henne. Samt känns konstigt annars för Tindra har massor med fina smycket hon fått av släkten på dopet on kan ha när hon blir större. Juvelia måste ju med så motsvarande. Handlar såklart minst av allt om gåvorna SÅKLART men ändå.

Vill stå där med henne , sjunga för henne och ha alla nära samlade för hennes skull.

Nu ska jag väl grina lite till sen sova.

Puss och kram!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Maria

    Åh vi känner samma. Vår son är beräknad här inom 3 veckor och i min släkt döps alla barn vid 3 månaders ålder men som det är nu är juni inte möjligt. Vi kommer antingen ha dopet bara jag, min man och vår son och gudföräldrarna får bli det ändå men aldrig vara med i kyrkan. Sen fika med närmsta lilla familj hemma ute. Alternativet är att vänta tills efter sommaren och hoppas att vi kan ha det dop vi tänkt oss från början med cirka 20 gäster och alla är med i kyrkan men då kan han inte ha dopklänning eller något som gått i vår släkt i över 100 år 🙁

  2. Melodi

    Hur kan du ignorera att fanny ligger med din sambo? Det är därför ni är osams så mycket för gabbe och fanny håller på med varandra bakom din rygg.

  3. Therese

    Ja hon ser så himla glad ut jämt. Så härligt med en sån glad personlighet, det sitter nog i hela livet ❤ Förstår dig så väl i känslan av tiden, det är så jobbigt hur tiden bara försvinner och vi alla förändras. Inget står still, allt är föränderligt. Kan gråta på nätterna ibland av all tid som underligt nog är borta. Mina barn är stora nu, 13 och 20. Men ibland vill man verkligen att tiden ska gå, i svåra tider vill vi ju inte vara kvar i, då vill man bara bort, till framtiden och så tycker man det är så skönt att den tiden är över ☺ ❤

stats