Tiingelinn – Linn Andersson

En paus från allt

Hej finisar!

Hoppas allt är bra med er. Här är det inte alls bra just nu. Jag är väldigt ledsen och mår otroligt dåligt. Våren är verkligen min årstid när jag blir så lycklig, nykär och glad. Hoppas jag får känna så snart.

 

Förra veckan var bvc här, Juvelia blev 8 månader och vi hade hembesök. Gick så himla bra. Är så stolt över vår fantastiska flicka. Hon är så perfekt på alla sätt och vis. I övrigt sedan sist har det varit mello, fixade så fint mello fruktfat , hehe. Igår var det 6 månader sedan jag och Gabriel förlovades oss. Blev inte riktigt sånt firande som jag hade tänkt och planerat men vi såg en film tillsammans i soffan innan vi skulle sova och det påminde så mycket om vår första dejt på så många plan.

 

Senaste dygnen har det varit otroligt jobbigt för mig. Men hoppas på att allt blir bra snart.

 

Men mitt jobb går ut på att berätta om mitt liv och just nu finns inget mer att berätta än att jag mår så himla himla dåligt. Kommer förhoppningsvis tillbaka snart när allt känns bättre.  Tusen tack för ni är världens finaste följare med respekt och förståelse.

 

 

Min gullhöna, hon älskar att hålla på med mitt halsband. 

Puss och kram !

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Lena

    Hej fina Linn du är en fantastisk mamma! Jag har följt dig sen du var med på tv. Det smärtar mig att du mår dåligt! Jag var 16 år när jag blev mamma och det är längesen nu. Min dotter Malin blir 43 i sommar. Jag fyller snart 60 år. Linn, jag vill bara säga att du är en sån fin mamma och människa. Du är så bra för dina barn. Önskar dig all lycka och du fixar det! Tro mig! Jag gjorde ju det ❤️❤️❤️

  2. Sofie Lundström

    Jättetråkigt. Jag har varit singel i fem år och är så trygg och lycklig med fina vänner och hundar, Tror det är farligt att jaga lycka i en partner, lycka kommer inifrån och ju mer trygg och säker man blir i sig själv, desto lättare att hitta rätt. Relationer är viktiga. Men en partner är inte det viktigaste.

  3. Elvedina

    Men gumman tråkigt höra att du är ledsen, ?hoppas du mår bättre snart. Önskar dig all lycka och bästa i livet. Dina små tjejer är så söta. ?Ta hand om dig ??

  4. Karin

    Tråkigt att läsa men tack för att du berättar. Livet går upp och ner för oss alla, hoppas inget allvarligt har hänt.

    Kram

  5. Maria

    Ledsamt att höra att du inte mår bra. Hoppas att du får tanka energi med dina närmsta och att du snart får må bra igen. Kram

stats