Tiingelinn – Linn Andersson

Uppdatering från livskrisen , ägare av Aktiebolag

Hej finisar!

 

Hoppas allt är bra med er!

 

Här sitter jag i sängen och bloggar lite. Jag försöker verkligen samma ork och kraft men det jag går igenom nu är fruktansvärt, mer än så kan jag inte säga tyvärr. Men är väl alltid jobbigt i en separation så bara det i sig är väl smärtsamt för de flesta.

Försöker verkligen tänka på mig själv. Vad mår JAG bra av? Vad tycker JAG är kul? Hur vill JAG leva. Vad är MINA drömmar i livet. Drömmar ska man kunna uppnå utan en partner vid sin sida. Mina mål är saker som har med mig och flickorna att göra. Som jag nämt tidigare är det viktigaste för mig att vara lycklig, hur med vem och vart är mindre viktigt, så länge man är lycklig spelar ju inte sådant någon roll egentligen.

Har roliga saker på gång faktikt.

Igår gick mitt Aktieolag igenom. Har i ett års tid haft en enskild firma som nu blivit ett aktiebolag och som innan varit frilands flera år. Är extremt stolt över mig själv. Har ingen kunskaper eller utbildningar alls och här sitter jag 23 år gammal med 2 barn och äger ett aktiebolag samt är med som grundare till serien ” Livet utan filter”. idag  klockan 18:00 släpps avsnitt två på youtube. Ni kommer till det HÄR.  Händer så extremt mycket just nu vilket är så kul!

Som Tindra säger ” Tjejer är bäst” . Hon är den smartaste, klokaste , lilla mini feministen! ÄLSKAR att hon har så bra syn på saker redan som så liten.

 

Igår gjorde jag corona test hoppas på negativt svar under dagen/ morgondagen. Är fruktansvärt att vara här hemma sjuka både jag och Gabriel. Önskar inte ens min värsta fiende att vara i denna situation.

MEN jag gör det bästa jag kan.

 

Dagens planer är att svara på lite frågor, fixa inför avsnitt två av livet utan filter och handla online tror jag.

Längtar efter att bli frisk och kunna umgås med vänner, familj och må bra. Tacos hos mamma i helgen innan jag blev sjuk. Gull-unge i mosters gamla mössa. Nya bilstolen med. Kortis mammorna. 

Puss och kram !

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Lina

    Vad hände med frågorna du skulle besvara på bloggen som du la ut?? Längtar!!!?❤️❤️❤️ Älskar din blogg!?

stats