Tiingelinn – Linn Andersson

5 bilder av Memories by Julia

Hej på er finisar!

Här får ni se första feman av bilder som duktiga Julia tagit på mig och tjejerna! Memories by Julia. 

Gud jag är så glad, nöjd och stolt att jag tog mig iväg med barnen och Fanny och fick till fotograferingen. Julia är så extremt galet duktig. Hon har en hel vägg med diplom samt gesällbrev. Ja men ni hör ju. Har tagit bilder med henne sedan Tindra var ett år gammal. Åker tillbaka 2 gånger per år ungefär, nu har det blivit ännu oftare för magiska bilder på barnen.

 

Tidaholm ligger studion i. Julia är så himla underbar med, nu är hon själv mamma till en liten Olle som är 5 dagar äldre än Juvelia bara. Åh!

 

Titta och njut, och tänk hur värdefullt det är med såna här bilder i framtiden med era barn/ på era barn. Ovärdeligt. Länk till hennes hemsida här. Ni hittar henne även på Instagram under namnet memoriesbyjulia..

 

Puss och kram !

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Michaela Lejonberg

    Kul att du väljer Tidaholm. Sett gamla avsnitt av Unga Mammor i helgen och du är en sån sprudlande tjej. Har ju följt dig till o från sen den tiden. O till o ifrån menar jag att det har varit mest av tidsbrist och mående att jag inte följt hela tiden. Men du är underbar.

    Jag är själv en ung mamma, eller jag var när fick barn, 21 år var jag är jag fick min son 2005. Ja jag lär tonårsmorsa. Han börjar gymnasiet efter sommaren..

    Vore skoj o ta en fika eller lunch när ni kommer till Tidaholm nästa gång:)

  2. Fia

    Nu bor jag närmare Julia och de va verkligen ett måste när jag blev gravid att ta kort hos henne. Nu har vi många fantastiska bilder på barnen och oss föräldrar ifrån henne, hon är såååå duktig och bilderna på er är så fina ?

stats