Tiingelinn – Linn Andersson

Påsken 2021

Hej finisar!

 

Hoppas allt är bra med er!

 

Själv känner jag mig oförskämt lycklig. Haft en så fantastisk påskhelg så jag bara sprudlar av energi och lycka. Trots ingen sömn knappt då Juvelia har en jobbig period med sömn just nu. 9 månaders fas kanske.

 

I fredags hade jag min syster, bror och hans tjej över på middag. Vi käkade massor med plock, var otroligt gott, sedan tittade vi på ett program som heter ” Bäst i test ” på svt. SÅ SÅ kul. Namnet låter tråkigt men det var så kul. Vi åt godis från lidl som var sådan nostalgi från barndomen, hehe.

 

På lördagen så åkte vi ut till Frövi till min familj. Fanny sov hos mig och vi plockade upp brorsan med. Var så trångt. Han fick köra för att få plats och fick knappt plats ändå, haha. Två bilstolar i bilen nu förtiden ju.

 

I Frövi firade vi påsk, åt påskmiddag hos mamma och gick sedan ut och påsk fikade då även med mormor och morfar. Sedan åkte vi förbi o stod ute och pratade med min farmor och sedan en sväng förbi min pappa.

 

Sedan på söndagen kom min vän Amanda och sov hos mig, Vi lagade tacos, kolla film, myste, chillade. Så skönt verkligen. Sedan på måndagen kom Tindra hem och vi lagade pizza med min tjejkompis Moa som kom. Så mysigt. Vi åkte ut med Moa till Frövi sedan, och ja nu är jag hemma och jobbar en massa medan Juvelia är iväg med sin pappa och umgås en sväng innan hans jobb.

 

Haft en underbar helg. Förtjänar att vara lycklig och att omge sig med människor man älskar är verkligen så så så bra.

Här kommer lite bilder. Juvelia som bara ska ställa sig upp hela tiden mot allt, allt allt! Börjar bli blond min lilla sessa.Matilda, Anton och FannyLite påsk mums.Mer påskmums.PåskpysselPåskpysselÄnnu mer, hehe.Muuuumsi!Sötaste!Såååå söta!Farmor hade så fint utanför med.

La ägg i ett glas med vatten och karamellfärg i 10 minuter, hur fint? Sedan spritsade jag i hemmagjord guacamole. 

Lillapåskharen!

 

Puss oh kram

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. johanna

    bordet med träskiva, där fatet med salamirosen är, vad är det för snyggt bord? va har du köpt det ? <3

stats