Tiingelinn – Linn Andersson

En mysig helg nu igen

Hej finisar!

 

Hoppas allt är bra med er!

Med mig är det kanonbra! Har verkligen försökt ta vara på dagarna och inte jobbat allt för mycket om dagarna. Behöver såklart jobba hårt men behöver också tänka på min häls och vad som gör mig glad. Har spenderat massa tid med vänner, ätit gott, gjort utmanande aktiviteter som är så INTE JAG.

 

Igår var jag med Therese Wickman och hennes äldsta barn i Sörbybacken. Vi hade så så kul! Men alltså klättra högt upp i träd är så inte min grej egentligen. Jag var verkligen LIVRÄDD! Herregud, stod och kramande om ett träd, haha. Var så, så rädd men det gick jättebra. Efteråt åt vi pizza och gottade oss, så underbart och trevligt.

 

I torsdags kom Amanda till mig och vi hade mysigaste tjejkvällen som vanligt. Gud vad jag ÄLSKAR henne. En av mina bästa och närmsta vänner och varit sedan jag var 12-13 år gammal när vi lärde känna varandra, så sjukt. Hon köpte med en så vacker blombukett till mig. Den står på köksbordet och gör mig så glad. Jag älskar ju blommor som ni vet, men när man fått dem av någon speciell ökar ju värdet massor för än.

 

Nu ska jag njuta av lite vårsol.

Juvelias söta små bebis skor! ( Adlink) 

Puss och kram !

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Anna

    Du har valt ovanliga namn till dina barn, vad gillar du mer för namn? Kan du inte göra ett inlägg med namn du gillar? Pojke och flicka?

  2. Maja

    Hej underbara Linn åter igen tack för att du delar med dig av ditt liv 🙂 du är verkligen min idol och förebild ska du veta <3

    Men en sak som gör mig lite ledsen är att du fortfarande inte gjort inlägget du lovade att göra för ett tag sen 🙁 Du skulle visa dina favorit underkläder och berätta om dom. Jag vet att du har haft det det jobbigt och mycket att göra med allt men jag hoppas verkligen att du uppfyller min önskan. Jag har längtat så mycket efter det inlägget.

    All minkärlek till dig och dina döttrar <3

  3. Veronica

    Du är bäst Linn!!!
    Det bästa är i din väg nu och framför dig!
    Supermom alltid, fortsätt vara i nuet och ha mål och bra människor omkring dig!
    ???❤️?

  4. Sofie

    Inte för att jag är pryd, men varför lägger du upp en bild på bloggen där d7 står och putar med din nästintill nakna röv?

stats