Tiingelinn – Linn Andersson

Vecka 18

Hej finisar!

 

Här kommer en uppdatering från veckan som gått alldeles för fort för oss. Redan söndag och imorgon ska Tindra till sin pappa. Vi har haft en fantastik vecka tillsammans. Varit ute i Frövi och fått krama om min mormor och morfar för första gången på över ett år. De har fått Corona vaccinet nu vilket känns så skönt. Näst på tur är farmor och farfar. Min farmor har fyllt 80 år med. Vill verkligen komma till henne med min present men vill kunna krama om henne när jag överlämnar den, inte stå utanför dörren. Älskar mina mor och farföräldrar så mycket.

Vad har vi mer gjort i veckan, vi har varit ute i lekparken, köpt blommor på blomsterlandet, Juvelia blev 10 månader, ja men allt har gått så fort denna veckan. Tindra och jag har lagat mat tillsammans, vi har badat massor med badbomber och grejer. haha.

Vi var även hos min vän Amanda i Lindesberg och Tindra fick leka med hennes gamla Bratz vilket hon tyckte var så himla kul. Nästan okontaktbar de timmarna vi var där. Åh vad jag är stolt över Tindra, så väluppfostrad. Blev bjudna på god mat hos Amanda och Tindra vill åka dit igen sa hon, haha.

 

Sedan höjdpunkten måste jag ju ändå säga var att få träffa en helt ny människa som har kommit till jorden. Ivar , Tindras bästa vän och stora kärlek har fått en lillebror, en liten Birk blev det. Så lien och söt bara en månad gammal. Så kul att jag har mina två flickor och nu har min bästis Moa två små pojkar. Vad underbart livet är, tacksam för kidsen. Tiden gick så fort ute hos dem.

Igår så var Tindra hos min mamma och Juvelia med sin pappa. Då passade jag på att handla och jobba en massa. Sent in på natten.

Men avslutet av veckan blev att det gick en säkring så det blev kolsvart i lägenheten. Som tur var kom Gabriels bror och hjälpte mig. SÅ himla snällt. Jag är så mörkrädd såg et var verkligen tur. Blev helt svart och jag fick panik.

Så söt lilla Birk.

Min middag igår.

Goding!

 

Puss och kram !

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Maria.liljedahl@hotmail.com

    Tack för en jättefin blogg, jag följer bloggen med glädje varje vecka
    Med vänlig hälsning, maria ?

stats